Bursa'da nazikçe yol isteyen otobüs şoförünü 5 kişi darp ettiler!

Bursa'da nazikçe yol isteyen otobüs şoförünü 5 kişi darp ettiler!
Bursa’da bir özel halk otobüs şoförü, yolu kapatan sürücüyü uyarınca yolcuların gözü önünde 5 kişinin yumruklu ve tekmeli saldırısına uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Veysel Karani Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde oldu. Edinilen bilgiye göre, güzergahı üzerinde seyreden özel halk otobüsü şoförü Mustafa Semiz (25), güzergah üzerinde yanlış yerde park eden araç yüzünden ilerleyemedi.

aw117921-04.jpg

5 KİŞİ BİRDEN SALDIRDILAR

Durum üzerine otomobil sürücüsünü nazikçe uyaran Semiz, "Abi otomobili biraz daha sağa çek, ben geçeyim" dedi. Israrla otomobilini oradan çekmeyen sürücü, otobüs hareket ettiği esnada otobüse vurdu. Bunun üzerine sinirlenen Semiz, otobüsün kapısını açarak şoförü uyarmaya çalıştı. Otomobilde bulunan şoför ve beraberindeki 4 yolcu bir anda Semiz’'in üstüne çullandı. Otobüste bulunan vatandaşlar, kavgayı zar zor ayırdı. Dehşet anları otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

aw117921-03.jpg

"BABASI ARAÇTAN İNEREK BANA VURDU."

Olay sonrası konuşan otobüs şoförü Mustafa Semiz, “Eski Gemlik Yolu’ndan aşağı inerken bir otomobil yolun ortasında durmuş. Bende güzel bir dille ‘Abi otomobilini kenara çeker misin’ dedim. Az önce buradan büyük bir tane araç geçti, sen nasıl geçemiyorsun dedi. Eli o sırada dışardaydı, ‘Abi elini içeri al’ dedim. Geçerken otobüse vurdu. Bende durdum, amacım sadece ‘Niye vuruyorsun’ diye sormaktı. O sırada babası araçtan inerek bana vurdu. Bende kendimi savunmak için babasını ittirdim. Ondan sonra otomobildekiler indi, otobüse gelerek beni darp ettiler. Daha sonrasında ise polisler geldi. Beni hastaneye götürdüler. Darp raporu aldık, karakola giderek şikayetçi oldum” dedi.

aw117921-05.jpg

aw117921-08.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar