Bursa'da ailesini vahşice katleden şahıs tutuklandı

Bursa'da ailesini vahşice katleden şahıs tutuklandı
Bursa'da evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma giren bir şüpheli, Hamitler Mahallesi'ndeki evlerinde anne, baba ve kardeşini öldürdükten sonra gözaltına alındı. Ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesince tutuklandı.

Bursa'nın Hamitler Mahallesi 2. Vakıf Sokak'taki bir evde gerçekleşen olayda, 29 yaşındaki şüpheli Abdülsamet Yayaşit, babası Seyithan Yayaşit (64) ile yaşadığı tartışma sonrasında kavgaya dönüşen olayda önce babasını, ardından araya girmeye çalışan annesi Zozan Yayaşit'i (55) ve erkek kardeşi Mücahit Yayaşit'i (25) tüfekle vurarak öldürdü.

aw137994-02.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zanlı Abdülsamet Yayaşit olay yerinde yakalanırken, 7 yaşındaki çocuk ise güvence altına alındı.

aw137994-01.jpg

Abdülsamet Yayaşit, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Zanlının daha önce yaralama suçundan kaydının bulunduğu, bir süre önce cezaevinden tahliye olduğu, eşinden boşandığı ve 7 yaşındaki çocuğunun ailesinin yanında kaldığı belirlendi.

aw137994-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar