Bülent Uygun'dan Beşiktaş'a gollü asker selamı: Tansu Sarı yazdı...

Bülent Uygun'dan Beşiktaş'a gollü asker selamı: Tansu Sarı yazdı...
Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Sivasspor, Beşiktaş’ı ağırladı. Beşiktaş, Sivasspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Tansu Sarı karşılaşmayı değerlendirdi...

BÜLENT UYGUN'DAN BEŞİKTAŞ'A GOLLÜ ASKER SELAMI

Pendikspor ve Adana Demirspor karşısında 5 puan birden kaybeden Beşiktaş, Bülent Uygun'un takımı Sivasspor'a karşı kötü gidişe dur demek istiyordu..

Kara Kartal'da cezalı kaleci Mert Günok ve Tayfur Bingöl'ün yanı sıra, Amir Hadziahmetovic, Arthur Masuaku, Vincent Aboubakar, Umut Meraş, Emrecan Uzunhan, Onur Bulut, Semih Kılıçsoy ve Alex Oxlade-Chamberlain yoktu..

Valentin Rosier, Eric Bailly ve Jean Onana da daha önce takımdan ayrılmışlardı..

Beşiktaş'ta kalede Ersin Destanoğlu yer alırken, Milli Takım'dan dönen Omar Colley Necip Uysal'la birlikte stoper mevkiinde, Jonas Svensson sağ bek pozisyonunda, Bakhtiyor Zaynutdinov da sol bek olarak görev yaptı..

Salih Uçan ve Rachid Ghezzal da ilk 11'delerdi..

Ev sahibi Sivasspor'daysa takımdan ayrılan Gerson Rodrigues, Samu Saiz, Yunus Emre Konak ve Kader Keita'nın yanı sıra Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal, Charilaos Charisis, Fode Koita, Ahmed Musa ve Clinton N'Jie kadroda yoktu..

Yeni transferler kaleci Djordje Nikolic ve Kerem Atakan Kesgin yedekler arasında yer alırken, stoper olarak görmeye alıştığımız Achilleas Poungouras ön libero pozisyonunda görev yaptı...

Ev sahibi Sivasspor'da Aaron Appindangoye ve Modou Barrow'un vuruşları kaleci Ersin Destanoğlu'ndan dönerken; Yiğidolar kısa bir süre sonra golü buldu..

Rey Manaj'ın Omar Colley'den sıyrıldıktan sonra Emrah Başsan'la ceza sahası dışı hafif sağ çaprazından sol ayağıyla yaprığı vuruş Beşiktaş savunmasında Bakhtiyor Zaynutdivov'a çarpıp kaleci Ersin Destanoğlu'nun ellerinden sekerek filelere gidince Sivasspor 1-0 öne geçti..

Yenik duurma düşen Beşiktaş'ta gelişen atakta Salih Uçan'ın rakibi Achilleas Pongouras'la ceza sahası içindeki mücadelesinde yerde kalmasına önce "PENALTI" diyen hakem Ali Şansalan, VAR'daki Serkan Tokat'ın uyarısıyla monitöre giderek "DEVAM" kararı verince siyah-beyazlıların büyük tepkisini aldı..

Beşiktaş'ta Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'nın vuruşları kaleyi bulmazken, son bölümde Sivasspor adına Rey Manaj'ın ceza yayı üzerinden vuruşunu kaleci Ersin Destanoğlu kurtarınca Yiğidolar soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti..

Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural, uzaktan şutlarda hatalar yapan, topu elinden kaçıran bir file bekçisi.. Ancak Beşiktaş ilk yarıda bırakın kaleye şut atmayı, pozisyon bile bulamadı ve hiçbir şey yapamadan mağlup olarak soyunma odasının yolunu tuttu..

İkinci yarıda Sivasspor'da yine Omar Colley'in ıskaladığı top sonrası ceza sahasına giren Rey Manaj'ın vuruşu filelere gitti ancak yardımcı hakem Serkan Ok pozisyon bitiminde "OFSAYT" bayrağını kaldırınca Beşiktaş'nci golü yemekten kurtuldu..

Siyah-beyazlılar nihayet 3 pozisyonda kaleyi buldu... Cenk Tosun'un vuruşu üst direkten geri dönerken Bakhtiyor Zaynutdinov, Rachid Ghezzal ile Milot Rashica'nın vuruşları kaleci Ali Şaşal Vural'dan dönünce KARTAL golle tanışamadı..

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos; Demir Ege Tıknaz'ı kenara alıp Yakup Arda Kılıç'ı sahaya sürerken, Pendikspor karşısında yaşanan 4-0'lık hüsranın tekrarı acaba Sivas'ta da yaşanacak mıydı?

Beşiktaş'ta Milot Rashica'nın vuruşu kaleci Ali Şaşal Vural'da kalırken, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da Modou Barrow'un yerine Burak Kapacak'ı sahaya sürdü..

Ev sahibi Sivasspor'da Rey Manaj'ın vuruşu auta giderken, Beşiktaş'ta golcü Cenk Tosun'un yerine 16 yaşındaki santrfor Mustafa Hekimoğlu oyuna girdi..

Sivasspor Teknik Direktörü hakem Ali Şansalan'a yoğun itirazları sonrası kırmızı kart görürken Emrah Başsan yerini Emre Gökay'a bıraktı..

Beşiktaş'taysa Salih Uçan ve Rachid Ghezzal yerlerini Jackson Muleka ile Daniel Amartey'e bıraktılar..

Bakhtiyor Zaynutdinov, Jackson Muleka ve Milot Rashica 3 pozisyonda Sivasspor kalesini bulamazken, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Yiğidolar haftayı 3 puanla kapattı..

Beşiktaş bu skorla 9'uncu mağlubiyetini alırken üst üste 3 haftada rakiplerine gol atamadı..

Portekizli Teknik Direktör Fernando Santos'un 1-0 mağlupken Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu'nu sahaya sürmesi; skoru her an değiştirebilme potansiyeli olan Ante Rebic'i kenarda oturtmasını anlayamadım..

Bereket Sivasspor Pendikspor gibi Beşiktaş'ın üzerine çok gitmedi de 1-0'da kaldılar..

Demir Ege Tıknaz oyundan çıkacaksa oyuna o anda Daniel Amartey girmeliydi..

Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes'le takım eksik oynuyor ancak çok eleştirilmesine rağmen orta sahada Amir Hadziahmetovic'in yokluğu da fazlasıyla aranıyor...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un kırmızı kart görmesi sonrası 4'üncü hakem Oğuzhan Çakır'ı tartaklamasına acaba ceza gelecek mi merak içindeyim..

Öfke kontrolünü bir türlü sağlayamayan Bülent Uygun bence psikolojik yardım almalı.. Zira o pozisyonda sinirlenecek; öfkeden adeta deliye dönecek bir pozisyon yoktu..

Beşiktaş kaleci Ali Şaşal Vural'ı uzaktan şutlarla vurmalıydı ancak sanıyorum ki Yardımcı Antrenör Serdar Topraktepe rakip analizi konusunda Teknik Direktör Fernando Santos'a yeterince destek olamıyor...

Sivasspor'da orta sahada Roman Kvet ve Hakan Arslan'ı çok beğendim.. Achillias Poungouras da asıl yeri stoper olmasına rağmen onlara çok iyi destek oldu...

Bülent Uygun'un da Modou Barrow'u oyundan çok erken aldığını düşünüyorum..

Omar Colley ve kaleci Ersin Destanoğlu'nun ortaklaşa hatası Beşiktaş'a 3 puanı kaybettirdi..

Sivasspor'u kutluyor, Beşiktaş'a kalan maçlarında başarılar diliyorum...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar