Bomba bilgi kulislerden sızdı: Muharrem İnce ne istedi Kılıçdaroğlu ne önerdi

Bomba bilgi kulislerden sızdı: Muharrem İnce ne istedi Kılıçdaroğlu ne önerdi
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Muharrem İnce’ye ilişkin sızan kulis bilgisi gündeme bomba gibi düştü. İnce'nin bu akşam CHP ile anlaştığını duyuracağı iddia edildi.

Uzun süredir gündemden düşmeyen Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu’na ilişkin kulislerden yeni bir bilgi sızdı. Muharrem İnce''nin Kılıçdaroğlu''ndan iki bakanlık ve 5 milletvekilliği talep ettiği iddia edildi. 

Gazeteci yazar Erdoğan Aktaş’ın paylaştığı kulis bilgisi büyük dikkat çekti. Aktaş, İnce''nin bu akşam CHP ile anlaştığını açıklayacağını iddia etti. Erdoğan Aktaş, “Kulislerden öğrendiğim, Muharrem İnce’nin, CHP liderinden iki bakanlık ve beş milletvekilliği talep ettiği. CHP, İnce’ye Milli Eğitim Bakanlığı ve üç milletvekilliği önerecek. Büyük olasılıkla İnce, CHP ile anlaştığını açıklayacak.” dedi.

TV100 yazarı Erdoğan Aktaş’ın “İnce, bu akşam CHP ile anlaştığını açıklayacak” başlıklı yazısı şöyle:

Muharrem İnce için CHP çok duygusal bir konu. Hatta o kadar ki, Muharrem İnce CHP’li olmaktan bile vazgeçmiş değil. Benim kulislerden öğrendiğim, Muharrem İnce’nin, CHP liderinden iki bakanlık ve beş milletvekilliği talep ettiği. Fakat SP, Gelecek, DEVA ve DP’ye de listelerinde yer verecek olan CHP’de milletvekili listesi hazırlamak şu sıralarda en büyük sorun. Buna rağmen CHP, İnce’ye bir bakanlık (Millî Eğitim Bakanlığı) ve CHP listelerinden üç milletvekilliği önerecek. Büyük olasılıkla bu akşam saatlerinde İnce, CHP ile anlaştığını açıklayacak.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar