Milyonlarca kişi merak ediyordu belli oldu: TOKİ başvuru ücreti 500 lira ne zaman iade edilecek

Milyonlarca kişi merak ediyordu belli oldu: TOKİ başvuru ücreti 500 lira ne zaman iade edilecek
"İlk Evim, İlk İş Yerim" kura çekimine katılan ve ismi onaylanmayan vatandaşlar ödedikleri başvuru ücretinin ne zaman geri ödeneceğini merak ediyor. TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimi tamamlandı, gözler başvurusu onaylanmayanların paralarının ne zaman iade edileceğine çevrildi. TOKİ tarafından yapılan açıklama sonrasında, ücret iadelerinin ne zaman yapılacağı ve hangi bankalar üzerinden ödeneceği belli oldu. Buna göre; TOKİ, kura çekimi tamamlandıktan 5 gün sonra paraların iade edileceğini, iadenin de banka şubeleri veya ATM''ler üzerinden alınacağını duyurdu.

NTV''nin haberine göre, kura çekimleri sonrasında listede adı olmayan başvuru sahipleri ücret iadesi alabilecek. 500 TL olan başvuru ücreti hak sahibine teslim ediliyor.

500 TL''lik para iadesinin ne zaman yatacağını sorgulayan vatandaşlar için TOKİ''den açıklama geldi.

TOKİ sosyal konut projesinden faydalanabilmek için 500 TL ön kayıt ücreti veren adayların kurada ismi çıkmazsa başvuru ücretini geri almaya başlayacaklarını açıkladı.

KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDIKTAN 5 GÜN SONRA İADE EDİLECEK

Ücret iadesi sürecinde TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaparak paraların nasıl alınabileceğini duyurdu.

Buna göre; TOKİ, kura çekimi tamamlandıktan 5 gün sonra paraların iade edileceğini, iadenin de banka şubeleri veya ATM''ler üzerinden alınacağını duyurdu.

TOKİ tarafından gerçekleştirilen kuralarda hak sahibi olunmadığı taktirde başvuru için yatırılan 500 TL IBAN''a iade edilebiliyor. Kurada hak sahibi olamayanlar, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM''lerinden geri alabilecekler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar