Boluspor Başkanı Abdullah Abat maçı vinçle izledi

Boluspor Başkanı Abdullah Abat maçı vinçle izledi
Boluspor Başkanı Abdullah Abat, disiplin kurulana sevk edildiği için standın içinde maşı izleyemedi. Abant, ilginç bir yönteme başvurarak standın dışında vinç yardımıyla maçı izledi.

Boluspor Başkanı maçı vinçle izledi!

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, TFF 1'inci Lig'in 12'nci haftasında Altay'ı konuk ettikleri karşılaşmada talimatlara aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmişti. Başkan Abat, ligin 13'üncü haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmayı tribünden takip edemediği için ilginç bir yola başvurdu. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesinde vinç kiralayan Abat, karşılaşmayı stadyum dışında vinç üstünde izledi.

ozel-boluspor-baskani-abat-takiminin-macini-vinc-ustunde-izledi-6054-dhaphoto2.jpg

"KRİTİK SÜREÇLERDE TAKIMI YALNIZ BIRAKMAK OLMUYOR"


Henüz disiplin kurulunun kararının çıkmadığını belirten Abat, "Henüz kararı çıkmadı ama biz de stadyumun arka tarafında bir şantiyede böyle bir yola başvurduk. Kritik süreçlerde takımı yalnız bırakmak olmuyor. Bunları futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve yönetim kurulumuzun hissetmesi gerekiyor. Bu bir aşktır, biz de elimizden ne geliyorsa fırsatları değerlendirip, federasyonun aldığı karara saygılı bir şekilde, kuralların dışına çıkmadan böyle bir yola başvurduk" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar