CHP’li Tanju Özcan Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti

CHP’li Tanju Özcan Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti
Bolu’da yeniden belediye başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partili Tanju Özcan yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısında Kuran-ı Kerim’e el basarak yemin etti.

Bolu'da mahalli idareler genel seçimleriyle 2019 yılında ilk kez belediye başkanı seçilen CHP'li Tanju Özcan, göreve gelir gelmez Kur'an-ı Kerim'i öperek yemin etmişti. Yeniden seçilerek 5 yıllık bir görev dönemini daha başlatan Özcan, yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısında da Kur'an-ı Kerim'e el basarak yemin etti.

Bolu Belediye Başkanı Özcan, yaptığı yeminle Bolu halkına verdiği sözleri bir kez daha teyit etti. Özcan, "Kimseyi kayırmadan, tüyü bitmemiş henüz yetimin hakkını yedirmeden, Bolu'nun kaynaklarını israf etmeden, ihaleleri şeffaf bir şekilde yürüterek ve Atatürk'ün ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalarak Bolu'yu objektif bir şekilde yöneteceğim. Allah'ım, namusum ve vicdanım üzerine büyük Türk Milleti ve Bolu'nun huzurunda yemin ederim" diyerek yeni döneme dair kararlılığını vurguladı.

Öte yandan Yerel seçimlerde başkanlığı kazanan Alaşehir Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Öküzcüoğlu da ikinci dönemdeki görevine Kur'an-ı Kerim'i öperek başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar