Bir zamanlar aynı cümleler Erdoğan'ın da ağzından çıkmıştı: HÜDA-PAR'dan Devlet Bahçeli'yi çok kızdıracak sözler

Bir zamanlar aynı cümleler Erdoğan'ın da ağzından çıkmıştı: HÜDA-PAR'dan Devlet Bahçeli'yi çok kızdıracak sözler
MHP'ninde bulunduğu Cumhur İttifakı ile el sıkışan ve AKP’nin listelerinden seçime gireceği açıklanan HÜDA PAR’ın Sözcüsü Serkan Ramanlı, bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da sık sık kullandığı ifadelerle açıklamalarda bulundu.

HÜDA PAR, seçime AKP’nin listelerinde girecek. Hizbullah’ın siyasi kanadı olarak gösterilen partinin sözcüsü Serkan Ramanlı, BBN Türk’ün konuğu oldu.

HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın sık sık kullandığı "Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına alan bir partiyiz" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ''Yİ ÇOK KIZDIRACAK SÖZLER!

Serkan Ramanlı, partisinin ‘HDP ile farklılığı’ üzerine  sorulan soruyla ilgili, "Biz Kürt milliyetçisi bir parti değiliz. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış bir partiyiz. Biz Müslümanız, biz hiç kimsenin kavminin bir başka kavmin üzerinde olmasını kabul etmiyoruz. Bize göre Müslüman kardeştir, bütün insanlar eşittir" dedi.

BAHÇELİ: HÜDA PAR''IN TERÖRLE BAĞI YOKTUR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı''na ortak olan HÜDA-PAR ile ilgili, "Hür Dava Partisi’nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur" demişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar