Bu maç sonrası tarihe geçti!

Bu maç sonrası tarihe geçti!
Manchester United'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Norwhich City ile oynanan müsabaka sonrası İngiltere Premier Lig tarihine geçti. Karşılaşmada Manchester United'in rakip filelere gönderdiği üç golde de imzası olan Ronaldo, aynı zamanda attığı frikik golü ile de Arjantinli Messi'yi yakaladı. İşte Cristiano Ronaldo'nun ilklere imza attığı maçın detayları.

İngiltere Premier Ligi''nde, Şampiyonlar Ligi''ne katılmak için mücadele Manchester United ile ligde kalma savaşası veren Norwhich City karşı karşıya geldi. Ligin 33. haftasında evinde Norwhich City''i konuk konuk eden kırmızı şeytanlar, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Takımının 3 golünü de kaydeden Cristiano Ronaldo, hem lig hem de kulüp tarihine geçmeyi başardı.

60. HAT-TRİCK

Manchester United''da karşılaşmada attığı 3 golle galibiyette başrol oynayan Cristiano Ronaldo, yaptığı hat-trick''le kariyerinin 60. üçlemesini yaptı. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, kulüp kariyerinde 50 kez hat-trick yaparken Portekiz Milli Takımı''nda ise 10 defa hat-trick yaptı.

MESSİ''Yİ YAKALAMAYI BAŞARDI

Kırımızı şeytanların 3. golünü harika bir frikikle kaydeden 37 yaşındaki Portekizli yıldız, kariyerindeki 58. frikik golünü attı. Ronaldo, kariyeri boyunca futbol tarihinin en iyisi olarak kıyaslandığı Lionel Messi''nin attığı frikik golü sayısını yakaladı. Arjantinli yıldızın da kariyerinde 58 frikik golü bulunuyor.

TARİHE GEÇTİ

Portekizli süper yıldız, ayrıca Norwhich City''ye attığı 3 golle İngiltere Premier Lig tarihine de geçmeyi başardı. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Premier Lig''de çıktığı 26 maçta 15 gol atarak lig tarihinde 36 yaş üstünde bir sezon en çok gol atan oyuncu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar