Manchester United adeta yıkıldı! İlk yarıda 4 gol yedi

Manchester United  adeta yıkıldı! İlk yarıda 4 gol yedi
Manchester United, Premier Lig'in ikinci haftasında Brentford'a konuk oldu. Heyecan dolu müsabakada Cristiano Ronaldo ilk 11'de yer aldı. Portekizli futbolcuya taraftarlar maç öncesi destek verdi.

Manchester United''da Cristiano Ronaldo takımdan ayrılma kararı almıştı. Portekizli futbolcunun Devler Ligi takımları tarafından istenmemesi, maaşının da yüksek olması nedeniyle transferi bir türlü gerçekleşmedi.  

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

Kritik müsabakada gol perdesini açan isim Dasilva oldu. Ceza yayı sağ tarafından sağ ayağıyla yerden yakın köşeye doğru sert vuruş yapan Dasilva fileleri havalandırma başarısı gösterdi. De Gea''nın golde topu elinden kaçırması tepki çekti. Brentford, 10''uncu dakikada 1-0''lık üstünlüğü yakaladı.

Zorlu mücadelenin 18''inci dakikasında Jensen farkı ikiye çıkardı. De Gea''nın ceza sahası yayındaki Eriksen''e doğru gönderdiği pasta Jensen araya giren isim oldu. Danimarkalı futbolcu penaltı noktası üzerinden düzgün bir vuruş yaparak Brentford adına farkı ikiye yükseltti.

30''uncu dakikada golü bulan Mee farkı üçe çıkardı. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Mbeumo topu arka direğe çevirdi. Tooney kafayla meşin yuvarlağı altıpasa gönderdi. Manchester United savunması arasında iyi pozisyon alan Mee takımını 3-0''lık üstünlüğe taşıma başarısı gösterdi.

Maçın 35''inci dakikasında Mbeumo farkı dörde çıkaran futbolcu oldu. Brentford''un hızlı hücumunda Jensen sol kanattaki Toney''e uzun bir pas gönderdi. Toney topu bekletmeden Mbeumo''ya aktardı. Fransız oyuncu topu kontrol ettikten sonra rakip fileleri havalandırdı. Brentford devre arasına 4-0 üstün girdi.

SOYUNMA ODASINA 4-0 GERİDE GİRDİ

Brentford''a karşı ilk yarıda kalesinde 4 gol gören ve rakip fileleri havalandıramayan Manchester United bir ilk yaşadı. Premier Lig devi tarihinde ilk kez Ada''da oynadığı bir müsabakada soyunma odasına 4-0 geride girdi. Manchester United taraftarları bu gol sonrası çılgına döndü. Mücadelenin 2. yarısında da gol sesi çıkmadı ve United sahadan 4-0''lık mağlubiyetle ayrılarak sezona kabus gibi bir başlangıç yapmış oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar