Ronaldo'nun sevgilisinin şıklığı 37 milyon TL'ye mâl oldu

Ronaldo'nun sevgilisinin şıklığı 37 milyon TL'ye mâl oldu
Dünyaca Ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nn nişanlısı ve çocuklarının annesi Georgino Rodriguez, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Fotoğraftaki şıklığın bedelini 2 milyon Euro ile ödeyen Rodriguez'e sosyal medyada ' Görgüsüz' yorumları yapıldı.

Yıldız Futbolcu Cristiano Ronaldo''nun sevgilisi Georgina Rodriguez, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile gündeme bomba gibi düştü. Sokak tarzı olay olan Rodriguez''in pahalı kombini, sosyal medyada oldukça konuşuluyor. Kombinine 37 milyon TL harcadığı iddia edilen Rodriguez, Instagram''da 2 milyondan fazla beğeni aldı. İspanyol medyası, sosyal medya fenomeni haline gelen Rodriguez’in üzerindeki kıyafet, takı ve aksesuarların fiyatını tek tek hesapladı.

Aman Ronaldo duymasın! Georgina Rodriguez için çarpıcı iddia

Mavi bir elbise giyen ve bunu da mavi çanta ve topuklu ayakkabıyla kombinleyen Rodriguez’in takıları ve kol saatinin toplam fiyatı tartışma konusu oldu.

Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez''in aşkları belgesel oluyor

KOMBİNİN FİYATINI TEK TEK HESAPLADILAR

Tasarımcı Stella McCartney imzalı mavi elbisenin 1900 euro (35 bin 169 TL) olduğunu yazan Marca isimli gazete, topuklu ayakkabıların ise 765 euro (14 bin 160 TL) olduğunu yazdı. Timsah derisinden yapılma çantanın fiyatının ise 94 bin euro (1.7 milyon TL) olduğu gündemde.

Georgina Rodriguez''in ayrıca aksesuar ve takılarının fiyatı da ağızları açık bıraktı. Elmas ve safir işlemeli bir yüzüğün fiyatının 800 bin euro (14 milyon TL) olduğu açıklanırken Cartier marka bir diğer yüzüğün fiyatının ise 700 bin euro (12.9 milyon TL) olduğu kaydedildi.

Genç ismin tercih ettiği saat ise 18 karat beyaz altından yapılan bir modeldi ve fiyatı da 550 bin euro (yaklaşık 10 milyon TL) idi. Sonuç olarak Marca, Manchester’da çekilen fotoğrafın maliyetinin 2.146.665 euro (yaklaşık 40 milyon TL) olduğunu açıkladı.

 

Ronaldo''nun sevgilisi Georgia milyonluk kıyafetleriyle gündem oldu!  Kıyafetlerin fiyatını duyanların dudakları uçukladı - Son dakika haberleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar