Bilime göre mükemmel insan vücudu yaratıldı: Görenler inanmak istemedi

Bilime göre mükemmel insan vücudu yaratıldı: Görenler inanmak istemedi
Bilim insanları tarafından mükemmel insan vücudunu oluşturma ile ilgili bir proje başlatıldı. Yapılan projede ortaya çıkan sonuç görenlerin tüylerini ürpertti.

Bir grup biyolog, 'mükemmel insan vücudu'nu yaratmaya çalıştı ve ortaya çıkan görüntüler izleyicileri ürküttü. BBC Four'un "Can Science Make Me Perfect" adlı programının bir parçası olarak 2018'de ortaya çıkan bu proje, tekrar gündeme geldi. Anatomist Alice Roberts, kendi vücudunun sıfırdan bir versiyonunu yaratma yolculuğunu paylaştı. Ancak, izleyiciler, emu bacakları ve karnından bir bebek başı çıkan bu figür karşısında dehşete kapıldı.

biyolog.jpg

Roberts, projenin olağanüstü olduğunu belirtti. Figür, akıllı telefon tutan bir Avatar karakterine benzemesiyle dikkat çekti.

mukemmel-insan-vucudu.jpg

Figürde görülen bebek ise ağrısız doğumu simgeliyor. Roberts, figürün tuhaf özelliklerini açıklarken, 'sağlam bir şempanze beli', 'bir emunun şok emici bacakları', 'uyluklarda minik pompalar' ve 'göğüssüz göğüs altında bir köpeğin kalbi ve bir kuğunun zarif ciğerleri' gibi özelliklere sahip olduğunu ifade etti. Ayrıca, figürün 'boğulmaya dayanıklı nefes borusu' ile maksimum dövüş potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Bu 'mükemmel vücut' projesi, izleyiciler arasında karmaşık duygular uyandırdı ve tartışma yarattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar