İsdemir saat ücretli iş ilanına çıktı: İşte tüm ayrıntılar

İsdemir saat ücretli iş ilanına çıktı: İşte tüm ayrıntılar
İsdemir tarafından saat ücretli işe alım ilanı yayımlandı. İşte tüm başvuru şartları...

Şirketin açıklamasına göre, bölgenin önde gelen işverenlerinden biri olan İsdemir, Payas ve İskenderun'un ekonomik ve sosyal gelişimine 54 yıldır katkı sağlıyor.

İsdemir'in 2024 yılında saat ücretli pozisyonlar için başvuru süreci 13 Mayıs'ta başlayacak.

Adaylar, Pazartesi'den Cuma'ya, 13-24 Mayıs tarihleri arasında saat 08.00 ile 16.00 arasında İsdemir Cumhuriyet Kapı'dan Kapalı Spor Salonu'na giderek başvurularını yapabilecekler.

Başvuru yapacak adaylarda, Elektrik-Elektronik/Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi gibi alanlardan meslek liseleri veya meslek yüksekokullarından mezun olma şartı aranıyor.

Başvuru tarihine kadar 18-26 yaş aralığında olan adaylarda, tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olma, sağlık muayenesinde çok tehlikeli işlerde çalışabilme yeteneği ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlık olmama şartları aranıyor.

Fiziksel başvuru yapacak adaylar kimlik belgeleri ile başvurabilirken, fiziksel olarak başvuramayacak adayların birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneği ile başvuru yapmaları da geçerli olacak. Fiziksel başvuru sırasında verilecek bağlantı adresi üzerinden başvuru süreci online olarak devam edecek.

Sınav ve değerlendirmelerin ardından başarılı olan adaylar, yıl boyunca saat ücretli pozisyonlarda işe alınacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar