AKP'li başkandan tepki çeken paylaşım

AKP'li başkandan tepki çeken paylaşım
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydan gelen iki depremin ardından Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, sosyal medya hesabından Elbistan'daki arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını belirten bir paylaşım yaptı. Gürbüz Kısa sürede tepkilere neden olan paylaşımını kaldırdı.

7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Türkiye’nin 10 ilinde ciddi hasarlar oluşmuştu. Enkaz altında kalan vatandaşların hala kurtarılma çalışmaları sürerken Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise Twitter hesabından Elbistan''daki arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığına dair paylaşım yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz sosyal medya hesabından, "Arama kurtarma çalışmaları tamamlanmıştır. An itibari ile gelen ihbarların tamamı sonuçlandırılmıştır. Enkaz altında yakını olduğunu düşünen vatandaşlarımızın Fatih İlköğretim Okulu''ndaki arama kurtarma merkezine şahsen başvuru yapmaları önemle duyurulur” ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

 

Bu paylaşımı gören depremzedeler Mehmet Gürbüz’ün paylaşımına sert tepki verdi. Artan tepkilere karşı Gürbüz, paylaşımını silmek zorunda kaldı.

 

Öte yandan Gürbüz yeni bir paylaşımda bulundu. Gürbüz, "Önemli ! AFAD yetkilileri, kendilerine gelen tüm ihbarların değerlendirilip ivedilikle sonuçlandırıldığını ve yeni bir ihbarın olmadığını bildirmiştir. Çalışmaların devamlılığı açısından ihbarların AFAD kriz merkezine şahsen yapılması istenilmektedir" şeklinde yeni bir paylaşımda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar