Beşiktaş'tan Galatasaray'a dev transfer çalımı: Yıldız oyuncu siyah-beyazlı formayı giyecek

Beşiktaş'tan Galatasaray'a dev transfer çalımı: Yıldız oyuncu siyah-beyazlı formayı giyecek
Galatasaray'da geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giyen ve şampiyonlukta kilit rol oynayan Kosovalı futbolcu Milot Rashica, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Milot Rashica ve oyuncunun kulübü Norwich City ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezon kadro yapılanması kapsamında çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kosovalı oyuncu Milot Rashica'nın transferi için kendisi ve kulübü Norwich City ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlılar, orta saha oyuncusuyla 5 milyon Euro + bonuslar karşılığında 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Rashica'nın adı transfer dönemi boyunca Galatasaray ile anılırken, sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, yaptığı açıklama ile Rashica'yı istediğini ilan etmişti. Nicolo Zaniolo'nun transferinin ardından Rashica'nın Galatasaray'a gelmesi beklenirken, Şenol Güneş'in isteği ile Kosovalı yıldız oyuncu Beşiktaş forması giymeye ikna oldu.

BU GECE TÜRKİYE'YE UÇACAK

2022-2023 sezonunda Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Rashica, 26'sı lig, 4'ü Türkiye Kupası olmak üzere 30 maçta görev aldı ve 6 gollük katkı sağladı.

27 yaşındaki futbolcunun bu gece saat 01.00'da Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar