Beşiktaş forması giyen Tanju Özcan'dan Süleyman Soylu'ya 'hodri meydan'

Beşiktaş forması giyen Tanju Özcan'dan Süleyman Soylu'ya 'hodri meydan'
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "hükümet istifa" tezahüratları atan Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarına yönelik tehditkar sözlerine bir video paylaşarak tepki gösterdi.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremlerin ardından haftalar sonra yeniden başlayan Süper Lig karşılaşmalarında önce Fenerbahçe tribünleri, ardından da Beşiktaş taraftarı "hükümet istifa" tezahüratları atmıştı. 

Cumhur İttifakı söz konusu protestoların ardından taraftarlara tehditkar açıklamalarda bulunurken, son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''dan Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarına gözdağı geldi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasında şu ifadelere yer vermişti;

"Deprem sonrasında siz bunları yaparken başkaları da siyaset inşa etmeye çalışıyor. ''Ha buradan acaba bir karmaşıklık oluşturabilir miyim'' diyenler olabilir.

Yani burada bizim bu deprem meselesine gömüldüğümüzü zannedenler güvenlik meselesinde kalkanlarımızı kaldırmayacağımızı zannetmesinler. Üç beş tane bu tip meselenin koordinasyonu ve mühendisliğine soyunan adamları da Türkiye''nin geleceğiyle ilgili karartma hakkı verilmez.

Hiç merak etmeyin. Mesaimizi bölmesinler. Biz mesaimizi de böleriz. Mesaimizi bölerlerse bu milletin karşı karşıya kaldığı süreçte bu millete haksızlık ederler. Mesaimizi bölmek isterlerse rahat böleriz, hodri meydan. Türkiye''nin güvenliğiyle ilgili hiç kimse bilek güreşine girmesin. Tavsiyem odur. Marjinal bir kafayla, marjinal bir zekayla bu milletin karşı karşıya kaldığı bu süreci zehirlemeye çalışmasınlar.

Mesaimizi bölmek isterlerse rahat böleriz, hodri meydan.”

Makamında Beşiktaş forması giyerek Süleyman Soylu''ya cevap veren Tanju Özcan, ''hodri meydan'' dedi.

Tanju Özcan paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı

“Sayın Soylu, hiç kimse büyük Beşiktaş taraftarını tehdit edemez. Burada asıl sormanız gereken soru binlerce Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli taraftar neden hükümeti istifaya davet ediyor.

“Burada özeleştiri yapmak yerine taraftarı tehdit etmeyi bir maharet sanıyorsunuz. Bu vatansever taraftar sizin tehditlerinize boyun eğmez. Ben de bir Beşiktaş taraftarı olarak sizin tehditlerinize asla boyun eğmeyeceğim. Hodrimeydansa hodrimeydan."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar