Bergen'in yıldızı Erdal Beşikçioğlu'nun boyu kadar kızını gören inanamadı

Bergen'in yıldızı Erdal Beşikçioğlu'nun boyu kadar kızını gören inanamadı
Arabesk müziğinin unutulmaz sesi Bergen'in hayatını anlatan Bergen filminde, Bergen'in katiline hayat veren oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun kızı güzelliğiyle büyüledi.

 

Gişe rekorları kıran Bergen filminde Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu''nun kızı da oyuncu çıktı.

1970 yılında Ankara''da dünyaya gelen Erdal Beşikçioğlu, aslen Ordu Ünyeli.

İlk, orta ve lise eğitimini İzmir''de alan Erdal Beşikçioğlu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı''ndan mezun oldu. Uzun yıllar Devlet Tiyatroları''nda görev alan ünlü oyuncu, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu''nda müdür vekilliği yaptı.

Özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan Erdal Beşikçioğlu, 1991 yılında Elvin Beşikçioğlu ile hayatını birleştirdi. Çiftin, Derin ve Ömer adında iki çocukları bulunuyor.

Erdal Beşikçioğlu''nun kızı Derin Beşikçioğlu, babasının izinden giderek oyuncu olmaya karar verdi. 21 yaşındaki Derin Beşikçioğlu, Fransa''da Tiyatro eğitimi alıyor.

Duru güzelliğiyle beğeni toplayan Derin Beşikçioğlu, Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu''nun başrolde yer aldığı Bergen filminde de kamera karşısına geçmişti.

Sosyal medyada epey aktif olan Derin Beşikçioğlu, hayatına dair kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar