Berdan Mardini'yi dolandırmaya çalışan kişi Karaköprü Belediyespor futbolcusu T.N. çıktı

Berdan Mardini'yi dolandırmaya çalışan kişi Karaköprü Belediyespor futbolcusu T.N. çıktı
Türkücü Berdan Mardini'yi arayarak ihtiyaç sahibi kişilere yardım için kampanya düzenlediklerini söyleyip dolandırmaya çalışan kişi Karaköprü Belediyespor oyuncusu çıktı.

Berdan Mardin'i 11 Şubat'ta bir kişi telefonla arayarak muhtaç sahibi aileler için yardım kampanyasını düzenlediklerini söyledi. Ünlülerin de yardım da bulunduğunu söyleyen kişi para talep edince Mardini, şahıstan banka bilgilerini isteyerek görüşmeyi sonlandırdı. Durumdan şüphelenen türkücü dolandırılmak üzere olduğunu anlayarak savcılığa başvurdu. 

DOLANDIRICI FUTBOLCU ÇIKTI


Sabah'ın haberine göre, savcılık araştırmalarının ardından türkücü Mardini'yi arayan kişinin Şanlıurfa'daki Şanlıurfa'daki Karaköprü Belediyespor'da forma giyen T.N. olduğunu belirledi. Mardini'ye verdiği IBAN numarası da ona ait çıktı. 

5ff3ec9c55428002d4e31d9d.jpg
 

SUÇLAMALARI REDDETTİ


Futbolcu telefon değişikliği yaptığını belirterek suçlamaları reddetti. Savcılık, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçlamasıyla iddianame düzenledi. Futbolcunun 10 yıla kadar hapsi talep ediliyor. 
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar