Adana'da İbrahim Ünverdi'nin parasını çalışanı Raman Ç. çaldı!

Adana'da İbrahim Ünverdi'nin parasını çalışanı Raman Ç. çaldı!
Adana'da oto galeri sahibi İbrahim Ünverdi satıştan elde ettiği parayı ofis çalışanı Ramazan Ç.'ye ofise götürmesi için verdi. Aldığı parayla birlikte Ramazan Ç., ortadan kayboldu. Olaydan sonra dükkan sahibi Ünverdi, duydukları karşısında şoke oldu.

Adana'da oto galeri sahibi İbrahim Ünverdi, otomobilden satışından elde ettiği 215 bin lirayı ofise götürmesi için çalışanı Ramazan Ç.'ye emanet etti. İddiaya göre Ramazan Ç., parayla birlikte ortadan kayboldu. Olaydan kısa süre sonra çalışana ulaşan Ünverdi, Ramazan Ç.'nin, ", “Tefeciye borcum var. O yüzden parayı aldım” dediğini söyledi. 


"MANEVİYATIMI DA ÇALDI"

 Galeri sahibi Ünverdi, olaydan bir gün sonra telefonla kendisine ulaştım. Paraya ihtiyacı olduğunu ve tefeciye borcu olduğu için aldığını söyledi. Kendisinden adalete teslim olmasını istedim. Benim sadece paramı değil, maneviyatımı da çaldı” dedi.

"HAYATIMDA BÖYLE BİR ÖLDÜRME TEKNİĞİ GÖRMEDİM"

215 bin lirasının çalınmasının ardından diğer personeli Kadir Canpolat’ın (30) yanına geldiğini söyleyen Ünverdi, “Ramazan Ç., 500 lira karşılığı korona virüslü hastadan tükürük satın alıp, içeceğime karıştırmaya çalışmış. Ben bu durumu param çalındıktan sonra öğrendim. Ben hayatımda ilk defa böyle bir öldürme tekniği gördüm. Allah'a şükür korona olmadım. Allah hep iyilerin yanındadır” şeklinde konuştu. 

"KAVGA ÇIKMASIN DİYE SÖYLEMEDİM"

Ramazan Ç.’nin aylar önce ruhsatı unuttuğu için ofise geldiğini söyleyen Kadir Canpolat, "Masaya oturduğumda, o şahıs yanıma gelip yemeklerden ve içeceklerden içme, kalk, git dedi. Neden diye sorduğumda cevap alamadım. Bana yeme içme deyince ben şüphelendim. Bir şey varsa söyle dedim. İbrahim geleceği için hazırladığını söyledi. Ben de amacını sordum. Biraz daha sıkıştırınca korona hastası birisinden tükürük aldığını, ‘O tükürüğü İbrahim’in içeceğine karıştırıp onu korona hastası yapacağım’ dedi. Bunu duyar duymaz masayı kaldırıp İbrahim’i arayıp gelmemesini söyleyerek oyaladım. Aralarında kavga çıkmaması adına İbrahim’e bu durumu söylemedim’ diye konuştu.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar