Berdan Mardini ve Fatoş Mardini boşandı! İşte sebebi...

Berdan Mardini ve Fatoş Mardini boşandı! İşte sebebi...
Türkücü Berdan Mardini ve Fatoş Mardini 11 yıllık evliliklerini bugün sonlandırdı. Çift boşanma nedeni olarak da 'şiddetli geçimsizlik' olarak belirtti. 

Berdan Mardini ve eşi boşandı! İşte sebebi...

2010 yılında dünya evine giren Berdan Mardini ile Fatoş Mardini çiftinin 11 yıllık evlilikleri sona erdi.  Boşanan türkücü Mardini, avukatı Nezir Burak Beliktay aracılığıyla yazılı açıklama yaptı.

11-yillik-esinden-bosanan-berdan-mardini-nin-14032047-298-m.jpg


"ORTAK YAŞAMLARI ÇEKİLMEZ HALE GELDİ"


Berdan Mardini'nin avukatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizin değerli sanatçılarından müvekkilimiz Berdan Mardini'nin boşanma süreci ile ilgili bir kısım ulusal basın ve haber ajanslarında yapılan haberlere ilişkin kamuoyuna açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur. Taraflar arasında evliliklerinin başlangıcında bulunan duygu ve düşünce birliği zamanla yerini fikri çatışmaya bırakmış olup şiddetli geçimsizlik halinin doğması sebebiyle ortak yaşam her iki taraf açısından da çekilemez hale gelmiştir. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı almışlardır.

berdan-mardini-ve-fatos-mardini-11-yillik-14031667-2743-m.jpg
"ÇOCUKLAR BABADA KALACAK"


Taraflar boşanmanın mali ve sair sonuçları ile velayetin babada kalması hususlarında mutabık kalarak anlaşmalı boşanma yoluyla 29 Mart 2021 tarihinde evliliklerini sonlandırmışlardır. Bu süreçte müvekkilimiz hakkında sosyal medya ve basın organlarında hakaret ve iftirada bulunan kişilerle ilgili yasal haklarımızı kullanacağımızı önemli bildiririz."

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar