Bengü: Belki biz erken gidecektik

Bengü: Belki biz erken gidecektik
Geçtiğimiz günlerde ikinci bebeğini kucağına alan Bengü, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği doğum sonrası son derece duygusal satırlar içeren bir paylaşımda bulundu.

Eşi ve kızıyla birlikte çekilmiş bir karesini Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Bengü ikinci kez anne olmanın verdiği hissi ve bundan sonrası için hissettiklerini son derece samimi satırlarla ifade etti. Kızının, kısa bir süre önce dünyaya gelen kardeşine kol kanat gereceğini söyleyen Bengü şunları yazdı:

"İkinci bebeğime hamile olduğumu ilk öğrendiğimde “Zeynep daha çok küçük, ben nasıl yetebıleceğim ikisine de, ya çok kıskanırsa, acaba çok mu erken” gibi birçok kaygı oluşmuştu içimde… ne biliyim böyle suçluluk duygusu gibi bi duygu… 

Eminim birçok anne de benim gibi hissetmiştir… Sonra zaman geçti ve bu fikre bayağı alıştım hatta hayaller kurmaya başladım… Gün gelecekti ikisi sırt sırta omuz omuza göğüsleyeceklerdi hayatı… 

Belki biz erken gidecektik ve onlar ikisi birbirlerinin en büyük destekçisi olacaklardı… Biz zaten ikisini de hep çok sevecektik, ne birine az ne birine fazla… ÇOK sevecektik! Şimdi bakıyorum ve nasip olduğu için şükrediyorum… Çok güzel bir abla oldun Zeyno’m sen…Ablalar ikinci annedir… Eminim kardeşine hep çok iyi bakacaksın, ve biz seni de onu da hep ÇOK seveceğiz! ÇOK SEVECEĞİZ!" 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar