Yılın aşk bombası Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya'dan geldi

Yılın aşk bombası Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya'dan geldi
Cem Yılmaz ile yaşadığı büyük aşk ile günlerce konuştuğumuz Serenay Sarıkaya cephesinden yeni bir aşk bombası geldi. Umut Evirgen yaptığı açıklama Seranay Sarıkaya ile birlikteliğini itiraf etti.

Melisa Şenolsun ile yenilerde ayrılan Umut Evirgen'in "Seranay Sarıkaya ile sevgiliz" sözleri magazin gündemine oturdu.  En son ünlü komedyen Cem Yılmaz'la aşkını konuştuğumuz Serenay Sarıkaya'dan ise Umut Evirgen ile ilişkisi üzerine bir açıklama gelmedi. Dün akşam bir davet çıkışı magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Umut Evirgen'den Seranay Sarıkaya ile yaşadığı yılın aşk itirafı geldi.

"BU HABERLERDEN SIKILDIM"

Her hareketi ile olay olan Serenay Sarıkaya'nın bir süredir Melisa Şenolsun'dan ayrılan Umut Evirgen ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. Seranay Sarıkaya'ya daha önce Umut Evirgen ile yaşadıkları sorulduğunda Sarıkaya, "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberler den sıkıldım" demişti.

"SERENAY SARIKAYA İLE SEVGİLİYİZ"

Kendisini takip eden muhabire "Serenay'la sevgililiz" diye yanıt verdi Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya, dün akşam bir davetten çıkarken görüntülendi. Ünlü isimler Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya'yı takip eden bir muhabir ikiliye herkesin merak ettiği sevgili misiniz? sorusunu sordu. Görüntü vermek istemediklerini söyleyen Umut Evirgen ise, "Serenay Sarıkaya ile sevgiliyiz" yanıtını verdi.

Serenay Sarıkaya daha önce "Umut Evirgen'le aşk yaşıyor iddialarını" yalanlamış "Bu haberlerden sıkımdım" demişti. Umut Evirgen, Türkiye'nin en güzel kadınları arasında sayılan Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun ile yaşağı aşklarla çok konuşulmuştu. (Teve2)


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar