CEO'nun maaş oyunu işinden etti

CEO'nun maaş oyunu işinden etti
Belçika Futbol Federasyonu CEO'su Peter Bossaert, yönetimin onayına gerek duymadan maaşına zam yaptığı gerekçesiyle işten atıldı.

Belçika''da yaşanan ilginç olayda Belçika Futbol Federasyonu CEO''su Peter Bossaert''in maaşını, yönetimin onayı olmadan yükselttiği ve bu nedenle kovulduğu ortaya çıktı.

Federasyon yönetim kurulu, Bossaert ile ilgili suçlamayı görüşmek için toplandı. Toplantı sonrasında 2018''den beri görevde olan Bossaert''in görevine son verildiği bildirildi.

Belçika medyasında federasyon başkanı Paul Van den Bulck''un iddialar nedeniyle rahatsızlık duyduğu, bundan ötürü de bir hukuk firmasıyla anlaşarak mali denetim yaptırdığı, denetimin sonucunda da Bossaert''in sözleşmesinin etik kurallara ve iç yönetmeliğe aykırı olduğunun tespit edildiği belirtildi.

BELÇİKA FUTBOLU ÇALKALANIYOR

Belçika''da futbol endüstrisi Katar''daki 2022 FIFA Dünya Kupası ardından çalkantılı bir dönem yaşıyor. Kupada favoriler arasında gösterilen Belçika''nın grup aşamasında turnuvadan elenmesi sonrasında teknik direktör Roberto Martinez yerine Domenico Tedesco getirilmiş, futbol yönetimindeki bazı isimlerde de değişikliğe gidilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar