Tahliye olan Nihal Candan 10 günde tam 20 kilo aldı değişimi dikkat çekti! Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü

Tahliye olan Nihal Candan 10 günde tam 20 kilo aldı değişimi dikkat çekti! Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü

Cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya düşen ve tahliye edilen Nihal Candan,10 gün içinde 20 kilo aldı. Candan'ın yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmazken, hakkında çıkan eleştirilere isyan etti.

Küçükçekmece Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca hazırlanan 122 sayfalık iddianamede, ‘suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından Nihal Candan’ın (Gülnihal Çiçek) 8 yıldan 24 yıla kadar, Bahar Candan’ın ise 14 yıldan 48 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmaları istendi.

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşmesi nedeniyle tahliye edilen Nihal Candan, Nişantaşı'nda SnobMagazin kameralarına yakalandı. Nihal Candan hakkındaki eleştirilere bakın ne dedi.

18798031-728xauto.webp

"SON ALTI AYDIR YAŞAMIYORUM"

Cezaevinden çıktıktan sonra 20 kilo alan Nihal Candan, hakkındaki ceza talebine ve eleştirilere şu yanıtı verdi:

"Son altı aydır yaşamıyorum. Konuşurken kamuoyu baskısı altındayım. Kimseyi dolandırmadım. Çevremde çok zengin insan var. Yaptığım bir reklam yok, ekstra param yok. Neden bu suçla yargılandım ve bu durumda olduğum konusunda hiçbir fikrim yok. İki animasyon karakterini bir korku filmine koyup izlemekten zevk alan bir kitle olabilir. İnanılmaz zor durumdayım. Normal olmaya çalıştıkça üzerime geliniyor. Ne yapacağımı şaşırdım." Bu sözleri söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

640xauto.webp

"Cezaevine bundan sonra cesedimi koyabilirler" diyen Nihal Candan'ın yüzündeki değişim de dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada "Gayet toparlanmış", "Dolgular yenilenmiş" gibi yorumlar yapıldı.

pp.jpg

NE OLMUŞTU

"Sazan Sarmalı" adı verilen soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, "suç örgütüne üye olma" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla gözaltına alınıp ardından cezaevine gönderilmişti.

ANOREKSİYA HASTALIĞINA YAKALANIP TAHLİYE EDİLDİ

Nihal Candan’ın yeme alışkanlığının bozulmasıyla birlikte "anoreksiya" hastalığına yakalandı.

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan'ın sağlık sorunlarının olduğu nedeniyle tahliye edilmişti.

İlgili Haberler