Dursun Özbek'ten 'Maçlar sahada kazanılmıyor' diyen Jesus'a sert yanıt!

Dursun Özbek'ten 'Maçlar sahada kazanılmıyor' diyen Jesus'a sert yanıt!
Avrupa Ligi'nde oynadığı Sevilla müsabakası sonrası basın toplantısında 'Süper Lig'de maçlar sahada kazanılmıyor' çıkışı yapan Jorge Jesus'a yanıt Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten geldi.

Son dönemde inişli çıkışlı bir grafik çizen Fenerbahçe''de Jorge Jesus gerek tercihleri ve gerekse de demeçleri ile tartışılmaya devam ediyor.

Avrupa Ligi''ne evinde oynadığı Sevilla maçı sonrası veda eden Fenerbahçe''de maç sonrası Jesus''un açıklamaları dikkat çekmişti. Avrupa Ligi yerine Süper Lig''e değinen Jesus, ''''Türkiye''de maçlar sahada kazanılmıyor'''' sözlerini kullanmıştı.

"Uluslararası arenada maç bitiyor, hocaları açıklama yapıyor. Marka değerini yukarı çekmek için hep birlikte uğraştığımız bu dönemde, böyle bir hareket... Türk futbolunun değerini iki paralık etmek için demeç veriyor''''

"HER ŞEY PLANLI" DEDİ

"Her şey planlı. Geçen sene ligi 13. sırada bitiren takımımızın bu sene bu başarıyı elde edeceğini hesap etmemişler. Galatasaray''ın ve bu takımın gücünü hafife aldıkları için ne yapacaklarını bilmiyorlar."

"BAŞARISIZLIKLARINIZI KAPATMAK İÇİN..."

"Yıllardır devam eden başarısızlıklarınızı kapatmak için insanları kandırmaktan vazgeçin. Kendi taraftarınızı kandırmak için uğraşmaktan vazgeçin. Ne yaparsanız yapın, biz kazanacağız ve sahada kazanacağız."

"TÜRK FUTBOLUNA AYDINLIĞI SİZE RAĞMEN GETİRECEĞİZ"

"Adaleti, size ve sinsi oyunlarınıza rağmen getireceğiz. Utancı gidenin kalbi ölür. Artık sizi hiçbir şeyin utandırmayacağını biliyorum. Şimdi çekilin karanlık köşelerinize, biz Türk futboluna aydınlığı size rağmen getireceğiz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar