Trump destekçileri tarafından ayaküstü kutsandı! Dualar eşliğinde yayına gönderildi...

Trump destekçileri tarafından ayaküstü kutsandı! Dualar eşliğinde yayına gönderildi...
ABD eski başkanı Donald Trump, son zamanlarda adı gündemden düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde hayatının film olacağını açıklamasının ardından bu defa destekçileri tarafından dualar eşliğinde kutsandı.

ABD eski başkanı Donald Trump, adı gündemden düşmeyen isimlerden biri olmaya devam ediyor. Trump, geçtiğimiz günlerde hayatının bir filme konu olacağını açıklamasının ardından, destekçileri tarafından yapılan dualarla basın karşısına çıktı.

Trump'ın, ABD Başkanı Joe Biden'a sık sık eleştirilerde bulunması ve yeniden başkan seçilmesi durumunda savaşların sona ereceğini iddia etmesiyle biliniyor. 2020 seçim sonuçlarına müdahale iddiasıyla hazırlanan iddianamede yeni suçlamalarla karşı karşıya olan Trump, destekçileriyle bir araya gelerek dualar eşliğinde kendisini "kutsandığını" ifade etti.

Trump'ın destekçileriyle gerçekleştirdiği dua anlarını sosyal medya üzerinden paylaşması, olayın daha geniş bir kitle tarafından takip edilmesine neden oldu. Trump, bu sırada yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Ona karşı oluşturulan hiçbir silah işe yaramayacaktır. Tanrım, o silahlar boşa çıkacak. Bize kurulan tuzaklar ve tuzak kuranlar, kendi tuzaklarına düşecekler."

Trump'ın bu sözleri, destekçileri arasında olumlu bir tepki alırken, kamuoyunda ise farklı yorumlara neden oldu. Trump'ın siyasi kariyeri ve halk arasındaki popülerliği, olayların geniş bir çerçevede değerlendirilmesine yol açıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar