Battal İlgezdi’nin CHP'den istifasının ardından Gamze Akkuş İlgezdi sessizliğini bozdu

Battal İlgezdi’nin CHP'den istifasının ardından Gamze Akkuş İlgezdi sessizliğini bozdu
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP tarafından yeniden aday gösterilmemesi üzerine partisinden istifa etmiş ve İlgezdi'nin milletvekili eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu olmuştu. İlgezdi, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. İstifa edecek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yerel seçimler için belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla dün (26 Ocak) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısını gerçekleştirdi.

Parti içinde gece yarısına kadar süren yoğun görüşmelerin ardından, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yerine Onursal Adıgüzel'in aday gösterilmesine karar verildi.

İlgezdi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partide bir tasfiye süreci yaşandığını ve kendisi gibi Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin uzaklaştırıldığını iddia ederek CHP'den istifa etti.

battal-ilgezdi-paylasim.png

İlgezdi'nin eşi olan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, eşinin istifası ile ilgili ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. İlgezdi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Eskişehir'de katılacağı aday tanıtım toplantısının paylaşımını gerçekleştirdi.

gamze-ilgezdi-akkus.png

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar