Bankalardan asgari ücretliye yeni fırsat: 750 lira ödeme yapılacak

Bankalardan asgari ücretliye yeni fırsat: 750 lira ödeme yapılacak
Asgari ücrete gelen zam yüksek enflasyon karşısında erirken, bankalar emekli vatandaşa yönelik hazırladıkları promosyonlara benzer bir adımı şimdi de asgari ücretliler için atacak. Akbank, yaptığı açıklamasında asgari ücretliye tam 750 TL para ödülü verdiğini duyurdu. Kampanya kapsamında verilen ödülün sınırlı sayıda olduğu belirtildi.

ASGARİ ÜCRETLİYE EK GELİR! 750 LİRA VERECEKLER... TEK ŞARTI VAR

Hem açlık hem de yokluk sınırı asgari ücreti sollarken pek çok vatandaş çeşitli kampanyalar sayesinde alabileceği ek gelirleri araştırıyor.

Adana Ses Haber’in aktardığına göre Akbank, asgari ücretli çalışanlara ödeme yapacak. 

AKBANK KREDİ KARTINI KULLANMAK GEREKİYOR

Akbank’tan asgari ücretle çalışanlara verilecek olan nakit ödül parası için bazı şartlar bulunuyor. Bu Bunlardan en önemli olanı ise Akbank kredi kartını kullanmak. Yani maaşınızı Akbank’tan alıyor olun ya da olmayın kredi kartını kullanıyorsanız bu kampanyaya katılma şansına sahipsiniz. Kampanyanın detayları Akbank resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı.

AY SONUNDA SONA ERECEK

31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak olan kampanya kapsamında Akbank’ın Axess ya da Wing asıl kredi kartını kullanarak alışveriş yapanlar 750 TL’ye varan indirim ya da ödül kazanma fırsatına sahip olacak.

NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Akbank tarafından yapılan duyuruda sadece asıl Kredi kartlarının bu kampanyadan faydalanabileceği ek kredi kartları için kampanyanın geçerli olmadığı ifade edildi. Kampanyaya katılmak için başvuruları 31 Ağustos tarihine kadar gerçekleştirmek gerekiyor. Kampanyaya katılım koşullarını yerine getirenler Cep telefonlarından Akbank mobil uygulamasını indirerek ya da Akbank internet bankacılığı üzerinden Giriş yaparak kampanyaya katılma şansını elde edebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar