Milyonlarca müşteriyi mağdur etti: Halkbank mobil uygulamasına girmeden önce dikkat!

Milyonlarca müşteriyi mağdur etti: Halkbank mobil uygulamasına girmeden önce dikkat!
Kamu dairelerinde 15 Ağustos günü, hem maaş ödemesi günü olması hem de pek çok kişinin ödeme tarihi olması nedeniyle bankalar için son derece yoğun bir gün olarak geçiyor. Yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı bankaların mobil uygulamalarında sıkıntılar yaşanırken Akbank sonrasında bir sorun da Halkbank mobil şubesinde yaşandı.

HALBANK MOBİL UYGULAMASINA GİRMEDEN ÖNCE DİKKAT!

Gelen bilgiye göre 15 Ağustos Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren pek çok kişi Halkbank uygulamasına giriş yapamadı. Uygulama kullanıcıları konuyla ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Son 24 saat içerisinde gelen rapora göre çok sayıda kullanıcı uygulamaya erişim sağlayamadı.

SON DAKİKA: Halkbank çöktü mü, 15 Ağustos Halk Bankası mobil şube ve internet şubesi neden açılmıyor, servis bağlantısı hatası nasıl çözülür?

HALKBANK MOBİL SORUNU NE ZAMAN GİDERİLDİ?

Halkbank mobil bankacılık uygulaması sabah saatlerinde çöktü. Meydana gelen çökmenin mobil kanalda yaşanan geçici bir yoğunluktan ileri geldiğine dair bir mesaj paylaşıldı. Meydana gelen sorun akşam saatlerinde mesai bitiminin ardından giderildi.

Sosyal medyadan gelen bir tepki ise şu şekilde:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar