Bahçeli ilk kez seçim tarihi verdi: Mayıs ayında bu işi bitirelim!

Bahçeli ilk kez seçim tarihi verdi: Mayıs ayında bu işi bitirelim!
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimler için ilk kez tarih verdi. Bahçeli "Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM parti grup toplantısında konuştu. İlk kez seçim tarihi veren Bahçeli,  "Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı aziz milletimizin kutlu iradesine verelim" ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamalarında öne çıkan başlıklar şöyle:

MHP, iki alternatife de hazırdır. Cumhurbaşkanımız seçimlerin yenilenmesine karar verdiği anda, 60 günlük süre de işlemeye başlayacaktır.  Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim. Uzlaşarak Türkiyemizi seçime taşıyalım.

MHP, önümüzdeki baharda gerçekleşmesi gündemde olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimine hazırdır, başarıya inanmıştır. 15 Ocak''tan itibaren seçim sürecine girdiğimiz, bu suretle seçim hazırlıklarını daha da yoğunlaştırmaya karar verdiğimiz malumdur. Seçimin ne zaman yapılacağıyla ilgili tartışmaların bir an evvel son bulması, mevsim şartlarıyla birlikte uygun bir tarihin mutabakatla tespiti iyi niyetli beklentimizdir. Böyle bir karar çıkarsa bu durum bir erken seçim değil, seçim tarihinin güncellenmesi şeklinde yorumlanmalıdır. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar