Bağcılar’daki dehşet odasında korkunç detaylar sapık sucu şeytani planını böyle yapmış

Bağcılar’daki dehşet odasında korkunç detaylar sapık sucu şeytani planını böyle yapmış
Türkiye’nin kanını donduran sapık sucunun çocuklara yaşattığı mide bulandıran tecavüz ve istismar odasına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre sapık Metin Şenay’ın mahallesindeki komşuları bildikleri tüm detayları tek tek Avşar’a ve ekip arkadaşlarına anlattı. Masum çocuklara yıllarca kirli ellerini süren Metin Şenay kim? İşte detaylar…

Bağcılar'da sucu dükkanında çocuklara istismar davası 7 Mayıs'ta! Özel odalı istismar!

“4 ÇOCUĞU KONUŞUYORUZ AMA SUSAN ÇOCUKLAR VARDIR”

Uzun süredir Bağcılar Yeni Mahalle'de yaşayan 60 yaşındaki Metin Şenay’ı yakından tanıyan Nurettin GençtirMahalledeki bütün çocuklar onun dükkanına giriyordu” diyerek şunları anlattı: Metin Şenay onlara çikolata alıyordu. 5-6 yaşında, 10 yaşındaki çocuklar dükkana girip su içiyordu. Bunlar gözümüzün önündeydi diye bir şey yapamıyordu. Ama bizim işe gittiğimiz süreçte içeride ne yaşandığını bilmiyoruz. Şimdi 4 çocuğu konuşuyoruz. Ancak illaki konuşamayan, susan çocuklar vardır.

ekran-goruntusu-2024-03-21-160817.png

Olayın ortaya çıkmasının kendilerinde şok etkisi yarattığını aktaran Gençtir, "Mahalleli olarak olayın ilk ortaya çıktığı gün hiç uyumadık. Bu ülkede adalet varsa bu adamın en ağır cezayı almasını isterim. Tecavüze uğrayan kişi benim kendi çocuğum da olabilirdi" diyor.

DarkWeb Haber on X: "2009 yılında yargılandığı çocuk istismarı davasından 'delil yetersizliği' nedeniyle beraat eden sucu Metin Şenay'ın 4 çocuğu yıllar boyu istismar ettiği ortaya çıktı. 24 Mayıs 2023'te Bağcılar'da 12 yaşındaki

“ÇOCUĞUN ÜSTÜ BAŞI KAN İÇİNDEYDİ”

Metin Şenay’ın gözaltına alındığı gün mahallede olduğunu belirten Gençtir “O gün kendisi kapıyı kilitledi. İçeri girdi. Polis kapıyı zorla açtı. Duvardaki yazılar, yalıtımlı oda… Odanın halini, yaşananları görünce yalan yok içerde onu dövdüm. Çocuk bitkin bir haldeydi. Üstü başı kan içindeydi. Çocuğu polis aldı. Çocuk hemen polisin kucağına düşüverdi.

Metin Şenay kalp hastası olduğunu ifade eden Gençtir çocuklara kendi ilaçlarını içirdiğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-03-21-093528.png

“DÜKKANDA YATIP KALKARDI”

Mahalle sakinlerinden İzzet Balat ise Şenay’ın eşinden ayrı olduğunu, dükkanda yatıp kalktığını çocukları motosiklet ile gezdirdiğini açıkladı.

Sucu Metin Şenay'ın Taciz Odasını 9 Ay Önce Google Yorumlar'da İhbar Etmişler! - SAYFA16 | Doğru haber, Doğru adres...

“ÖYLE BİR ŞEYTANMIŞ Kİ”

Sapık Metin Şenay'ın cinsel istismarda bulunarak felç bıraktığı R.Ş.'nin annesi S.Ş. ise şöyle konuştu:

Şikayetçi olduk, şikayet devam ediyor. Şu an henüz mahkeme gerçekleşmedi. Mahkemede, avukat ile birlikte konuşacağız. Kızım şu an yanımda. Ben hiç bu konulara girmiyorum, ben hiç görmedim zaten. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş. Öyle sucumuzdu, gidip geliyordu.

ÇOCUKLARIN İSMİ YAZILMIŞ

Dükkan içindeki çocukların çığlıklarının duyulmaması için süngerle döşenen odanın duvarlarında ise çocukların isimlerinin yazıldığı görüldü.

duvar.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar