Babasının kesik başı ile canlı yayın yaptı: Vahşet anları ülkeyi ayağa kaldırdı!

Babasının kesik başı ile canlı yayın yaptı: Vahşet anları ülkeyi ayağa kaldırdı!
Pensilvanya'da yaşayan 32 yaşındaki Justin Mohn, federal hükümet çalışanı olan 68 yaşındaki babasının başını keserek sosyal medyada canlı yayın açtı.

Pensilvanya'da yaşan Justin Mohn, 68 yaşındaki federal hükümet çalışanı babasının başını kestikten sonra kafasını gösterdiği videoyu sosyal medyada paylaştı.

32 yaşındaki Justin Mohn, babası Michael'ın başını keserek kanlı bir plastik torba içinde tuttuğu bir videoyu çekerek büyük bir tepki çekti.

1-001.webp

Video, ABD'yi yok ettiğini iddia ettiği göçmenler için hükümeti suçlayan bir konuşma yaparak eleştiren Mohn'un, sosyal medyada yayınladığı infial yaratan bir içerikti. Ancak, dün akşam gelen şikayetler üzerine video kaldırıldı.

14 dakikalık videoda Mohn, şu ifadeleri kullandı: "Bu, 20 yılı aşkın bir süredir federal bir çalışan ve benim babam olan Mike Mohn'un kafası. Ülkesine ihanet eden biri ve sonsuza kadar cehennemde olacak."

12.webp

'ÜST DÜZEY YETKİLİLERİ ÖLDÜREBİLECEK KİŞİLERE 1 MİLYON ÖDÜL'

Sosyal medya platformunda altı saat boyunca yayınlanan ve 2.7 milyar kullanıcıyı dehşete düşüren video, kaldırılmadan önce büyük bir endişe yarattı. Ayrıca Mohn, FBI Direktörü Christopher Wray, Adalet Bakanı Merrick Garland ve eski Adalet Bakanı Bill Barr gibi üst düzey yetkilileri öldürebilecek kişilere 1 milyon dolar ödül vereceğini de açıkladı.

5.webp

BANYODA BAŞSIZ CESEDİ BULUNDU

Polis, videoyla ilgili ihbar aldıktan sonra hızla Mohn'u tespit ettiklerini ve yerel saatle 19.00'da Justin Mohn'un evine ulaştıklarını, burada Michael Mohn'u banyoda başsız cesedi olarak bulduklarını bildirdi.

4.jpg

Mohn'un babası, 63 yaşındaki annesi Denice, 35 yaşındaki erkek kardeşi Zachary ve 38 yaşındaki kız kardeşi Stephanie ile birlikte yaşadığı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

6.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar