Tesla, İstanbul'daki ilk mağazasını açtı! Deneme sürüşü fırsatını kaçırmayın

Tesla, İstanbul'daki ilk mağazasını açtı! Deneme sürüşü fırsatını kaçırmayın
Bugün Tesla, İstanbul Ataşehir'deki Metropol AVM'de ilk mağazasını açtı. Bu mağaza, Tesla araçlarını yakından görmek ve hatta deneme sürüşü yapmak isteyenlere kapılarını açacak.

Geçen yıl Türkiye pazarına resmen adım atan dünyaca ünlü elektrikli otomobil üreticisi Tesla, ülkedeki varlığını genişletme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, daha önce Ankara'da bir mağaza açan şirket, şimdi de İstanbul'da ilk mağazasını açtı.

Şirketin duyurusuna göre, Tesla'nın İstanbul'daki ilk mağazası, Ataşehir'deki Metropol AVM'de yer alacak. Buraya gelen ziyaretçiler, önceden randevu oluşturdukları takdirde Tesla araçlarıyla deneme sürüşü yapma fırsatı bulabilecekler.

1.jpeg

TESLA İSTANBUL'DAKİ İLK MAĞAZASINI AÇTI!

Tesla'nın resmi internet sitesine göre, İstanbul'daki ilk mağazanın açılışı bugün saat 10.00'da gerçekleşti. Ancak şirket, açılışa özel bir etkinlik düzenleyip düzenlemeyeceğine dair bilgi vermedi.

Eğer siz de Tesla'nın İstanbul'daki ilk mağazasının açılışında bulunmak ve Tesla araçlarıyla deneme sürüşü yapmak istiyorsanız, ilgili formu doldurup kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar