Azra Gülendam Haytaoğlu'nun kardeşinden yürek burkan paylaşım: Affet ablam beni...

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun kardeşinden yürek burkan paylaşım: Affet ablam beni...
Antalya'da 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21), tecavüz edilip vahşice öldürülmüş olarak bulundu. Azra'nın ölümü ülke çapında büyük tepkilere neden olurken, Azra'nın kardeşinden yürek burkan bir paylaşım geldi.

Antalya’da günlerdir kayıp olan Azra Gülendam Haytaoğlu’nun cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Üniversiteli kıza evinde tecavüz edip boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp valizle ormana gömen emlakçı Mustafa Murat Ayhan suçunu itiraf etti. Azra'nın ölümü ülke çapında büyük tepkilere neden olurken, Azra'nın kardeşinden sosyal medya hesabından yürek burkan bir paylaşım geldi. 

"AFFET ABLAM..."

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun kardeşi Hasan Haytaoğlu sosyal medya hesabından, "Affet ablam beni koruyamadım seni #Azragulendamhaytaoglu" paylaşımında bulundu. Haytaoğlu'nun paylaşımı binlerce kişi tarafından yorum yapılıp paylaşıldı.

hasan-tw.jpg

Binlerce yorum yapılan Haytaoğlu'nun yürek yakan paylaşımına bir yorum da Armağan Çağlayan'dan geldi. Çağlayan, "Oyyyy kuzummmm....Sen değil, bu düzen koruyamadı!" dedi.

armagan-caglayan.jpg

NE OLMUŞTU?

Antalya’da Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okuyan Azra Gülendam Haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 Temmuz’da hastaneye giderek Covid-19 testi yaptırdı. Sonucu pozitif çıkan Haytaoğlu, durumu ablası Ezgi Haytaoğlu ile paylaştı. Ablası, Haytaoğlu’na kızarak, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyleyince aralarında tartışma başladı. Tartışma sırasında Haytaoğlu, ablasına “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Eve dönmeyince Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam Haytaoğlu, telefonda, ablasına “Kafede koronavirüs geçirmiş bir ağabeyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı, bir daha da ulaşılamadı.

Cinayet masası ekipleri, daha sonra MOBESE ve çevre iş yeri güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde Mustafa Murat Ayhan’ın, Konyaaltı ilçesindeki evinden aynı valiz ile birkaç kez çıkıp gittiğini belirledi. Bunun üzerine Ayhan, yeniden gözaltına alındı. Tekrar çapraz sorguya alınan Ayhan, cinayeti işlediğini itiraf etti.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar