Aydın’daki lüks otelde kedi katliamı! İnsanlık dışı olay sosyal medyada infial yaratmıştı... İşine son verildi

Aydın’daki lüks otelde kedi katliamı!  İnsanlık dışı olay sosyal medyada infial yaratmıştı... İşine son verildi
Aydın'da bulunan bir lüks otelde, ısınmak için otele giren kedilere yapılan insanlık dışı muamele sosyal medyada infiale yol açtı. Görüntülerin hızla yayılmasıyla birlikte, olaya karışan otel çalışanın işine son verildi.

İŞİNE SON VERİLDİ

Aydın'da lüks bir otelde, otel çalışanının kedileri torbalara koyarak telef ettiği iddia edilmişti. Söz konusu görüntülerin ortaya çıkmasıyla sosyal medya ayağa kalktı. Otel yönetimi olayı doğrularken görüntülerdeki şüphelinin işine son verildiği açıklandı. Ayrıca otel yönetimi, skandal olayın yargıya taşındığını da duyurdu.

Olayla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel’imizde yaşanan ve sosyal medyada büyük bir tepkiye yol açan olay hakkında bizler de sizler kadar üzgünüz. Bu talihsiz olay yargıya intikal etmiş olup, gereğinin yapılması için sizler gibi konuyu yakından takip etmekteyiz."

2-004.webp

Ayrıca, otel yetkilileri, kedilerin durumunun iyi olduğunu ve bir veteriner tarafından sağlık kontrolünden geçirildiğini belirtti. Kedilerin, otelde yaşamlarına devam edecekleri de ifade edildi.

Otel yönetimi, yaşanan olayın hassasiyetinin farkında olduklarını ve güvenlik kamerası görüntülerini en kısa sürede paylaşacaklarını taahhüt etti. Ayrıca, bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı vurgulandı.

66y.jpg

Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı tüm hayvanseverlerden ve kamuoyundan özür dilendi. Otel yönetimi, holdinglerinin bu tür hassas konularda duyarlı olduğunu ve benzer olayların tekrarlanmaması için gereken adımların atılacağını belirtti.

640xauto-001.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar