Aydın Ünal’dan Ümit Özdağ’a canlı yayında ağır hakaretler: Türkiye’ye zarar veriyor

Aydın Ünal’dan Ümit Özdağ’a canlı yayında ağır hakaretler: Türkiye’ye zarar veriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal katıldığı bir canlı yayında Ümit Özdağ’a ve Zafer Partililere ağır suçlamalarda bulundu. Özdağ’ı vatan hainliği ile suçlayan Ünal’a sözleriyle tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ı hedef aldı.

Tvnet'te katıldığı canlı yayında, "Ümit Özdağ denilen o kansız. İsterse dava açsın, mahkemede de kendimi sonuna kadar savunurum." şeklinde ifade kullandı. Ümit Özdağ bir vatan hainidir. Vatana ihanetten mutlaka yargılanması gerekiyor” çıkışında bulunan Ünal'ın açıklamaları, tartışma yarattı.

Büyük kaygı duyduğunu aktararak, Ümit Özdağ’ın vatan hainliği ile suçlayan Ünal, şu ifadeleri kullandı:

"Ümit Özdağ denilen o kansız. İsterse dava açsın, Ümit Özdağ bir vatan hainidir. Vatana ihanetten mutlaka yargılanması gerekiyor. Bütün yaptıklarıyla Türkiye’ye zarar vermektedir. Türkiye’nin bağımsızlığına, istiklaline, toprak bütünlüğüne zarar vermektedir. Türkiye’yi ayrıştırmaktadır."

Ümit Özdağ'ın provokasyonları ve yarattığı toplumsal gerilimin ciddi bir kaygı kaynağı olduğunu ifade eden Ünal, örgütünün yargı önüne çıkarılması gerektiğini vurgulayarak, Türkiye'nin tarihsel süreçlerde yaşadığı olumsuzluklara dikkat çekti.

ÖZDAĞ: MAHKEMEYE VERECEĞİM

Ünal’ın canlı yayınındaki sözleri sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ümit Özdağ, Ünal’ı mahkemeye vereceğini belirtti.

Özdağ açıklamasında “Aydın Ünal bana, bütün Zafer Partililere, Zafer Partisi’nin endişesini taşıyan yurttaşlarımıza ağır hakaretler etmiş. Hiç şüphesi olmasın. Kendisini mahkemeye vereceğim. Sadece kendi adıma açmayacağım bu davayı. Bütün Zafer Partililer adına açacağım. Zafer Partisi’ne oy veren ve vermeyi düşünen bütün yurttaşlarımız adına açacağım” ifadelerini kullandı.

zdag.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar