İnşaatta beton tartışması kanlı bitti: Şefini katletti

İnşaatta beton tartışması kanlı bitti: Şefini katletti
İstanbul Avcılar’da beton mikseri şoförüyle şantiye şefi arasında beton tartışması kanlı bitti. Tartışma sırasında mikser şoförü, şantiye şefinin kafasına çekiçle vurup bıçaklayarak öldürdü.

Geçtiğimiz çarşamba günü akşam saatlerinde Avcılar Üniversite Mahallesi Demet Sokaktaki bir inşaatta meydana gelen olayda şantiye şefi Vedat Acar, beton mikseri şoförü Mehmet Raşit Koruli ile beton nedeniyle tartıştı.

Şef Acar, Koruli''nin getirdiği betonun kalitesinin düşük olduğunu öne sürerken aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucunda mikser şoförü Mehmet Raşit Koruli, şantiye şefinin kafasına çekiçle vurup ardından bıçakladı.

Ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Vedat Acar, ardından sevk edildiği Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi''nde hayatını kaybetti.

(Şantiye Şefi Vedat Acar)

İhbar sonrası olay yerine sevk edilen polis incelemeleri sonrası şüpheli Mehmet Raşit Koruli''yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Koruli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

(Mikser Şoförü Mehmet Raşit Koruli)

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Olayla ilgili konuşan şantiye yanındaki binada oturan Mehmet Kömürcü, “Yan binada oturuyorum, bir bağırış çağırış oldu. Çıktım balkona, baktığımda bir şahıs başından kanlar akar şekilde yerde yatıyordu. Sonra karga tulumba arabaya attılar şu aşağıdaki hastaneye götürdüler. Biz düştü zannettik ama daha sonra kavga olmuş dediler. Yerde yatan şahıs buranın kalfası diye biliyorum” diye konuştu.

Olay hakkında soruşturma başlatılırken  inşaatta çalışmalar durduruldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar