Athena Gökhan'dan Muharrem İnce'yle ilgili şoke eden iddia

Athena Gökhan'dan Muharrem İnce'yle ilgili şoke eden iddia
Milyonlarca insanın severek dinlediği Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Memleket Partisi Genel başkanı Muharrem İnce’ye "Siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz" ifadelerini kullanarak eleştiride bulundu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

2023 seçimine kısa bir süre kalmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı adayları da gün geçtikçe netleşmeye başladı. 100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanlığı adayı kesinleşen Muharrem İnce’ye ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’den sonra bir tepki de Gökhan Özoğuz’dan geldi.

“Sırça köşklerde yaşayanlar, salon siyasetçileri oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan sözde sanatçılar bu zorlukları gördünüz mü? Boğazda viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler… “ sözleriyle tepki çeken Muharrem İnce''ye bir eleştiri de Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’dan geldi.

Muharrem İnce''den CHP ve İYİ Parti''ye ittifak çağrısı

Özoğuz, İnce''nin sözlerini alıntıladığı Twitter paylaşımında şunları kaydetti:

"Sayın @vekilince siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahdan hangi sepele nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürk''ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir! Sözde sanatçı."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar