Astsubay alımı başladı! Milli Savunma Bakanlığı başvuru şartlarını ve tarihi açıkladı

Astsubay alımı başladı! Milli Savunma Bakanlığı başvuru şartlarını ve tarihi açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2023 Yılı Türk Silahlı Kuvvetlerine Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini başvuru kılavuzu yayımlandı. Peki astsubay alımı için başvuru şartları neler? İşte başvuru şartları ve tarihi...

Astsubay alımı yakından takip edilirken ''TSK Astsubay alımı başvuruları başladı mı?" sorusu merak ediliyor. Son gelişmelere göre, 2023 Yılı TSK'ya Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini başvuru detayları belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından başvuru kılavuzu paylaşıldı. İşte detaylar...

2023 YILI DIŞ KAYNAKTAN MUVAZZAF ASTSUBAY ADAYI TEMİNİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

TSK'nın Astsubay alımı başvurusu hakkında yapılan açıklamada, ''2023 Yılı Türk Silahlı Kuvvetlerine Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini Başvuru Kılavuzu yayımlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Detaylı bilgiye Milli Savunma adresi üzerinden erişebilmek mümkün olacak.

Öncelikle adaylar ön başvurularını 27 Kasım 2023 (saat 23.59'a dek) tarihine kadar, resmi siteden e-devlet şifresi ile giriş yaparak yapacak. Bunun yanı sıra şahsen, postayla, dilekçe ile ya da diğer farklı yapılacak başvurular ise kabul edilmeyecek.


Tercih işlemleri tamamladıktan sonra "Tercihlerimi Göster" butonuna tıklayacak olan adaylar, tercihlerini kontrol edebilecek.

Ayrıca "Tercihlerim" sayfasında yer alan tercihler adayın kayıtlı tercihleri olup ayrıca bir kaydetme işlemi yapılmayacak.

Adayların TC Kimlik Numaraları ise Aday Numarası olarak kullanılmış olacak. Başvuru sonrasında yine yapılacak bütün işlemlerde TC Kimlik Numarası kullanılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar