Zeyd’den canlı yayında Kısmetse Olur ifşası! İşte Yaren, Ayşenur ve Elif’in gerçek yaşları

Zeyd’den canlı yayında Kısmetse Olur ifşası! İşte Yaren, Ayşenur ve Elif’in gerçek yaşları
Kısmetse Olur Aşkın Gücü olarak yeniden izleyiciyle buluşan program gündemden düşmüyor. Elif’in oyuyla elenen Zeyd Gümüştutan geçtiğimiz hafta skandal bir paylaşımda bulunmuştu. Zeyd’in tuvaleten attığı story sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bu kez de Kısmetse Olur yarışmacılarının gerçek yaşlarını canlı yayında ifşaladı.

HANDE KARACAN/GÜNBOYU

5 yıl aranın ardından YouTube üzerinden tekrardan yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü ilk başladığı günden bugüne skandallarıyla olay oldu. Geçtiğimiz hafta yarışmadan elenen Zeyd skandal bir paylaşıma imza atmıştı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Zeyd Gümüştutan bu defa da programdakilerin gerçek yaşlarını ifşaladı.

Zeyd canlı yayın hesabından tek tek yarışmacıların gerçek yaşlarını söyledi. Zeyd, “Elif 28 yaşında Şeyda 33 yaşında 32 yeni bitti. Tolga 27 yaşında Yaren 31 yaşında başkada kimsenin yaşını bilmiyorum arkadaşlar. Ama Rotinda’nın yaşı doğru Rotinda 2003’lü derken herkesi şoke edecek bir şey söyledi. Zeyd, “Evde iki tane mülteci var birisi peşmerge kampından diğeri de dersim katliamından biri 92’li diğeri de 94’lü” ifadelerini kullanarak canlı yayını bitirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar