AKP'li il başkanı polisleri azarladı: Ajan mısınız? FETÖ müsünüz?

AKP'li il başkanı polisleri azarladı: Ajan mısınız? FETÖ müsünüz?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü Rize mitingi öncesinde Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, miting alanındaki güvenlik bariyeri noktasında polislerle tartışarak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Rize'de yaptığı mitingden önce; AKPli yöneticilerin polisin güvenlik amaçlı oluşturduğu giriş noktalarından değil, bariyerlerin bulunduğu alandan girmesine izin vermeyince Rize İl Başkanı olan Hikmet Ayar ile polisler arasında bir tartışma çıktı. Ayar’la polisler arasındaki tartışma, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

“HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ BEN İL BAŞKANIYIM”

Yanında bulunan partililerle görevli polis memurlarının yanına doğru giden AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, bariyerlerin bulunduğu alandan vatandaşların içeri alınmasını talep etti. Polis, güvenlik nedeniyle bu alandan kimsenin alınmadığını söylemesi üzerine Hikmet Ayar, polislere “Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin" dedi.

753ad4e3-94cb-49a8-a54f-933dd831c1e1-w.png

“SİZ AJAN MISINIZ? FETÖ MÜSÜNÜZ? TERBİYESİZLİK ETMEYİN”

İl başkanı Ayar’ın ısrarı üzerine polis memurları, “Bunların olmadığı yerden gitmeniz lazım atlamayın zıplamayın diye biz görevliyiz” dedi. Memurun sözlerine karşılık veren Ayar “Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin” diyerek olay yerinden giti.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar