Arda Güler'in babası, Real Madrid transferini böyle duyurdu: Yıllar önce yayınlanan sahne yeniden gündem oldu!

Arda Güler'in babası, Real Madrid transferini böyle duyurdu: Yıllar önce yayınlanan sahne yeniden gündem oldu!
Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olacağına yönelik iddiaların ardından, genç oyuncunun babası Ümit Güler, WhatsApp durumunda iddiaları doğrular nitelikte bir video yayınladı.

Avrupa devlerini aylardır peşinden koşturan Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki oyuncusu Arda Güler, Real Madrid'e imza atmak için gün sayıyor.

TRANSFERİ ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOSU İLE DUYURDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bugün resmen Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılacağını açıklamasının ardından ​​​​​​genç oyuncunun sözleşme detayları belli olurken, transfer haberlerine bir doğrulama da oyuncuya en yakın isim olan baba Ümit Güler'den geldi.

Türk televizyonlarının unutulmaz dizisi olan Çocuklar Duymasın'da yer alan bir sahneyi WhatsApp durumundan paylaşan Ümit Güler, transfer söylentilerini de doğrulamış oldu.

"BEN GİTSEM GİTSEM REAL MADRİD'E GİDERİM"

Oyuncu için birçok kulüp transfer yarışına girerken, son aşamada Barcelona ve Real Madrid arasında geçen kıyasıya rekabette gülen taraf Real Madrid olmuştu. Paylaşılan sahnede, Pınar Altuğ'un canlandırdığı karakterin "Neden Barcelona'ya gitmiyoruz" sözleri üzerine Tamer Karadağlı'nın canlandırdığı karakter "Ben gitsem gitsem Real Madrid'e giderim" yanıtını veriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar