Arda Güler kimdir? Futbolcu Arda Güler'in piyasa değeri ne kadar?

Arda Güler kimdir? Futbolcu Arda Güler'in piyasa değeri ne kadar?
Arda Güler, Fenerbahçe forması ile gösterdiği başarılı performansın ardından araştırılan isim olmaya başladı. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen takım içerisinde olumlu bir profil çizmesi üzerine taraftarların gönlünde taht kuran Arda Güler, kariyeri ile araştırılan isim oldu. Peki, Arda Güler kimdir, kaç yaşında?
Arda Güler, gösterdiği performans dolayısıyla futbolseverlerin yakın markajında yer alıyor. Ankara''da dünyaya gelmesinin akabinde Gençlerbirliği alt yapısında forma giymeye başlamıştır.
 
2019 yılında Fenerbahçe kadrosuna dahil olan Arda Güler, alt yapıda gösterdiği üstün başarı ile A takıma kadar yükselmiştir. Peki, Arda Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Arda Güler''in piyasa değeri ne kadar?
 
ARDA GÜLER KİMDİR?
 
Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara''da dünyaya geldi. 9 yaşındayken Gençlerbirliği alt yapısında futbola başlayan Arda Güler, 14 yaşına geldiğinde Fenerbahçe tarafından keşfedilip alt yapı kadrosuna dahil edilmiştir. 2019 yılında ise Fenerbahçe U16 takımında oynamaya başlayan Arda Güler, 2021 yılında U19 takımına alındı. Tarihler Temmuz 2021''i gösterdiğinde ise Arda Güler A takımda forma beklemeye başladı.
 
Arda Güler sol ayağına hakimdir.
 
ARDA GÜLER PİYASA DEĞERİ NE KADAR?
 
Uluslararası transfer piyasalarına göre Arda Güler''in piyasa değeri 6 Milyon Euro seviyesindedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar