Yalnızca İstanbul'da geçerli sayılacak! Ücretsiz toplu taşıma müjdesi verildi

Yalnızca İstanbul'da geçerli sayılacak! Ücretsiz toplu taşıma müjdesi verildi
İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlara güzel haber geldi. Ücretsiz toplu taşıma müjdesi verildi. İşte bedava toplu taşıma için gereken şartlar....

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, milyonlarca vatandaşa ücretsiz toplu taşıma hakkı tanıma kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbulkart kullanarak seyahat eden yolcular, avantajlı ulaşım imkanı için yapılan açıklamaları dikkatle takip ediyor. İBB'nin açıklamalarıyla birlikte, belirli bir şartı yerine getiren vatandaşların ücretsiz olarak toplu taşıma araçlarından faydalanabilecekleri belirtildi.

ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLAYACAK

İstanbul'da İstanbulkart kampanyası kapsamında, İspark otoparkında park ücreti ödeyenlerin aynı gün içinde PD1 otobüs hattını kullanarak seyahat etmeleri durumunda, fark ve ulaşım ücreti için nakit iade yapılacak. Ancak bu iade için İspark ödemesi sonrası 2 saat içinde PD1 otobüs hattının kullanılması ve İstanbulkart'a yükleme yapılması gerekir.

Kampanya, abonman veya ücretsiz kullanılan kartlar için geçerli değildir. BELBİM tarafından oluşabilecek sistem yoğunlukları veya gecikmeler için hızlı bir çözüm sağlanacak. Aynı kimlik numarasına kayıtlı İstanbulkart'a, aynı gün içinde en fazla 2 kez ödeme yapılabilir ve kampanya 1 Mart - 1 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar