Evinde inme geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama

Evinde inme geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama
Kadir İnanır bu sabah evinde inme geçirerek Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yeşilçam'ın ünlü sanatçısı Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeğeni Levent İnanır ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam'dan açıklama geldi.

Kadir İnanır, Beykoz'daki ikametinden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde inme geçiren İnanır, bilinci kapalı bir şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede Kadir İnanır'a beyin tomografisi ve MR çekilecek. Test sonuçlarına göre uygun tedavi yöntemi uygulanacak.

65ffe324400ec1033633f71d.webp

Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, sanatçının sağlık durumu hakkında şunları söyledi: "Tıp tabiriyle emboli yani pıhtı atması oldu beyinde. Operasyonda doktorlar zamanında müdahale ettiler. Hayati tehlikesi kesinlikle yok zaten. Belki araz kalabilir dediler ama erken müdahale olduğu için iyi olacak diye düşünüyoruz. Hastaneye geçiyoruz, dedi. Kendi doktorlarını aradım onlar da geldiler sağ olsunlar. Hastane de zaten gerekli müdahaleyi yaptı. Ambulansı arayan onu buraya getiren Jülide Hanım. Ameliyat değil, pıhtı var o pıhtıyı alıyorlar."

65fffc80400ec1033633f768.webp

"TIKALI DAMARDAKİ PIHTI ALINDI"

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Ekibimiz ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. Entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor, durumu stabil."

3 YIL ÖNCE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, daha önce de 3 yıl önce Muğla'da ani bir rahatsızlık geçirmiş ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar