Altın şimdi alınır mı? Tunç Şatıroğlu'ndan dikkat çeken uyarı

Altın şimdi alınır mı?  Tunç Şatıroğlu'ndan dikkat çeken uyarı
Altın fiyatlarında hararet düşüyor. Gram altın fiyatları 900 TL seviyesine kadar gelirken çeyrek altın 1500 TL altını gördü. Tunç Şatıroğlu altın yorumu ile altın alınır mı sorusuna net cevap verdi.

ALTIN ŞİMDİ ALINIR MI? UZMAN İSİMDEN DİKKAT ÇEKEN UYARI

Altının gram fiyatı 27 Nisan gününe düşüşle başlamasının ardından şu saatlerde 903 TL’de işlem görüyor. Çeyrek altın da 1493 TL seviyesine geriledi. ONS altın fiyatı 1896 dolara düştü. Yatırımcı tarafında ise altın fiyatları hangi yönde gidişatını sürdürecek merak konusu olmaya devam ediyor. Altın fiyatları daha da geri çekilip çekilmeyeceğini merak edilirken altın fiyatları noktasında yorumları ile de öne çıkan Teknik Analist Tunç Şatıroğlu, ‘alım için uygun seviyede’ yorumunda bulundu.

Analist Tunç Şatıroğlu, Youtube kanalı yayınında altın fiyatları için net ifadeler kullandı. Altın yatırımcısı mayıs ayı başlarında FED’in faiz toplantısı öncesinde elindeki varlıklarını enflasyon gölgesinde korumanın derdinde. Ünlü teknik analist Tunç Şatıroğlu uzun vadeli altın yatırımcısı olmak isteyenler için altının şuan alım için uygun olduğuna işaret etti.

Tunç Şatıroğlu altın yorumu ile şunları söyledi:

“Altın fiyatı için uzun vadeli yatırımcı olmak istiyorsanız şu an alım için uygun bir seviyede. Ons veya gram altın almak için bu seviyeleri iyi bir yerdir. Bu seviyelerden de geri çekilebilir. Henüz yükseliş için bir sinyal görmüyoruz. Altın fiyatlarının önümüzdeki haftalarda yükselişe geçeceğini düşünüyorum.”
Gram altın ve gümüş gram fiyatının da altın piyasasını yakından dikkat çekerken, “Gümüş fiyatı ise altın fiyatını takip edecek. Altın yükselirse gümüş de yükselir.” dedi. Tunç Şatıroğlu önceki yorumunda ise “Önümüzdeki günlerde piyasaların toparlanmasını bekliyoruz. Yurt içinde de dolar fiyatının 21 TL’ye yükseleceğini tahmin ediyoruz. Buna bağlı olarak gram altın da yükselecektir.” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar