Akşener’in masadan kalkıp geri dönmesi anketlere nasıl yansıdı? Bahadır Erdem İYİ Parti’nin son oy oranını açıkladı

Akşener’in masadan kalkıp geri dönmesi anketlere nasıl yansıdı? Bahadır Erdem İYİ Parti’nin son oy oranını açıkladı
İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır Erdem, İYİ Parti’nin oy oranıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

İYİ Parti’den İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili Adayı olan Bahadır Erdem, Cumhuriyet’in sorularını yanıtladı.

FİKRİMİ AÇIKÇA SÖYLEDİM

3 -6 Mart dönemindeki krizde en sağ duyulu yaklaşan isimlerden biriydiniz. Krizin son bulmasındaki etkinizi anlatır mısınız?

Şuna inanıyorum; Bu seçim olağan bir seçim değil. Bu hukuksuzluğu, adaletsizliği, eşitsizliği, benden olmayanı düşmanlaştıran, üstten bakan, onun yaşam tarzına, şartlarına karışan, kadınların, çocukların istismar edilmesine ses çıkarmayan bu bakış açısını ya bitireceğiz ya bitireceğiz. Bunun için tüm farklılıkları bir yere koyarak birlik olmak zorundaydık. Sayın Akşener ile Sayın Kılıçdaroğlu’nun öncesinde kurduğu bu birlikteliğin yerel seçimlerde kazanmanın sonucuna bizi vardıran bu aklın devam etmesinin sonuna kadar gerekli olduğuna inanıyordum. Onun için fikrimi açıkça söyledim.

İYİ PARTİ’NİN OYLARI YÜZDE 15’İN ÜZERİNDE

Tam olarak nasıl ifade ettiniz?

Biz deprem olduktan sonra bugün bu birlikteliği sürdürmek zorundayız sayın genel başkanım. Bir çözüm bulunacağına inanıyorum” Çözüm de zaten bulundu. Bunun Türkiye’ye çok şey kazandıracağına inanıyorum.

Bu süreçte düşen oylar toparlanmaya başladı mı peki?

Sayın Akşener’in bu ısrarın ne olduğunu seçmenimiz gördü. Oylarımız şu an yüzde 15’in üzerine çıktı. Seçimleri de Meclis’e yüksek sayıda milletvekili sokarak tamamlayacağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar