Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'dan canlı yayında olay sözler: Muharrem İnce sayesinde seçimi kazanıyoruz

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'dan canlı yayında olay sözler: Muharrem İnce sayesinde seçimi kazanıyoruz
Cumhur İttifakı’na son dakika katılan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, katıldığı televizyon programında Memleket Partisi lideri Muharrem İnce hakkında çok konuşulacak sözler söyledi.

TURGAY SAKARYA / GÜNBOYU

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CNN Türk’te Göksu Öngören Göksu’nun sorularını yanıtladı.

GELECEK, DEVA, SAADET, DP YÜZDE 1 ETMİYOR

Saadet Partisi''nin 6''lı masada yer almasına tepki gösteren Erbakan, ''''Saadet''in CHP listesinde olmasının amacı sandıktan kaçmak. Çünkü Gelecek Partisi, Deva Partisi ve Saadet Partisi hepsini toplarsanız neredeyse bir puan etmiyor. En azından 5 sene daha oy oranımız ortaya çıkmasın. Boyumuzun ölçüsü ortaya çıkmasın diye CHP listesine gizlenerek seçimlere giriyorlar'''' ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE CHP VE İYİ PARTİ’NİN OYLARINI SÜPÜRÜYOR

Anketlerle ilgili soruya cevap veren Erbakan, '''' Sahadaki gözlemlerim ve anketlerin de ortaya koyduğu gerçek Cumhur İttifakı''nın önde olduğuna yönelik. Deprem bölgesindeki yaraların sarılmasının da etkisi var. Son birkaç ay içerisinde bir toparlanma var. Bunda Yeniden Refah Partisi''nin de sinerjisi var. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın büyük bir yükselişi var. Bunu anketlerde görüyoruz. Şunu da söyleleyim; 7''li masada da düşüş var. Muharrem İnce''nin İYİ Parti ve CHP''den oyları süpürmesi 7''li masayı zayıflattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, birinci turda seçimi kazanacaktır'''' şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar