AKP'ye oy verdiğini söyleyen kadın neden bin pişman olduğunu anlattı

AKP'ye oy verdiğini söyleyen kadın neden bin pişman olduğunu anlattı
Sokak röportajında konuşan bir kadın vatandaş ,akaryakıta gelen zamlara tepki gösterdi. Seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdiğini belirten vatandaş, " Yemin ediyorum ki pişmanım.”

FİLİZ KIRAL / GÜNBOYU

Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşların nabzını tutan sokak röportajları yapılmaya devam ediyor.

Özellikle seçimlerden sonra art arda gelen zamlardan rahatsız olan vatandaşlar her bulduğu fırsatta isyanını dile getiriyor. Yine bir sokak röportajında konuşan kadın vatandaş akaryakıta gelen zamları eleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini belirten kadın vatandaş, “Tayyip Tayyip dediler, Tayyip’e oy verdik. Yemin ediyorum ki pişmanım.” şeklinde konuştu.

“Akaryakıta bu kadar zam yapılacağını bilseydim” oy vermezdim diyen kadın vatandaş, "Bizim için mazot daha önemli” dedi.

Muhabirin “Bir daha seçim olursa oy verir misiniz?” sorusuna ise kadın vatandaş, “Vermem” dedi.

“Tercihinizi değiştiren ne oldu bu kısa sürede?” sorusu üzerine ise kadın şunları söyledi: “Mazot tabiki. Hadi yemelik yemek bulabiliyorsun ama bizde arazi çok. Ekiyorsun, biçiyorsun, hayvana yedireceksin ki hayvan da seni doyursun. Ama biz bunda zorlanıyoruz. Yoksa 1 kilogram domateste buluyoruz, bir kilogram biberi de bulabiliyoruz. Bizim için önemli olan tarlamızı, mahsüllerimizi yaşatmak, işlemek. Biz tarlayı işletemezsek Tayyip Erdoğan’da bir şey yiyemez."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar