Erdoğan'dan CHP'li seçmene bomba mesaj: Umutsuzluğa kapılmayın, alternatifsiz değilsiniz

Erdoğan'dan CHP'li seçmene bomba mesaj: Umutsuzluğa kapılmayın, alternatifsiz değilsiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerle alakalı bomba bir paylaşım yaptı. CHP'li seçmene seslenen Erdoğan, "Alternatifsiz değilsiniz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşım yaptı.

Erdoğan paylaşımında, "CHP’li kardeşlerimizin, partilerine ve siyaset kurumuna yönelik umutlarını giderek kaybettiklerini üzülerek görüyoruz." dedi.

"UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN. ALTERNATİFSİZ DEĞİLSİNİZ."

"Buradan siyasi parti fark etmeksizin tüm vatandaşlarıma samimiyetle sesleniyorum." ifadelerini kullanan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hiçbir vatandaşımızın kendini dışlanmış, ötelenmiş, yok sayılmış hissetmesine gönlümüz razı değildir."

erdogan-aciklama.jpg

Cumhurbaşkanı paylaşımında şöyle devam etti:

"Şayet siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmekse hiç uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız. 'Gerçek Belediyecilik' vizyonumuz, güçlü kadromuz ve projelerimizle sizin için varız, hazırız.

"GELİN BU SEÇİMDE HEP BİRLİKTE ESASLI BİR DERS VERELİM"

Sizin kaygılarınızı istismar edenlere… 'Bizim istediğimiz adaya tıpış tıpış oy vereceksiniz' dayatmasında bulunanlara… Fikrinize, taleplerinize, hassasiyetlerinize saygı göstermeyenlere...

'Belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz' sorusunu bile millete değil de yapay zekaya soranlara, gelin bu seçimde hep birlikte esaslı bir ders verelim.

Şahsi ikballeri için kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzantılarıyla demlenenlere… Size rağmen siyaset yapan kibir abidelerine hür iradenizin hiç kimsenin tapulu mülkü olmadığını, gelin 31 Mart’ta hep beraber gösterelim."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar